Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

Parteneriat Hornbach și Arena Platoș pentru un nou loc de joacă pentru copii, la Păltiniș

Parteneriat Hornbach și Arena Platoș pentru un nou loc de joacă pentru copii, la Păltiniș

Compania Hornbach și Complexul Arena Platoș au încheiat un parteneriat pentru amenajarea unui nou loc de joacă la Păltiniș, dedicat celor mici.

Noul spațiu pentru copii a fost amenajat cu mobilier, balansoare, trambuline, gard, flori şi arbuşti decorativi, mese şi scaune pentru ateliere, accesorii pentru diferite probe şi concursuri, marmură şi elemente decorative, plus elemente de protecţie pentru copii, toate în urma implicării companiei Hornbach. Părinții își pot lăsa aici copiii la joacă în acest spațiu.

"Ne bucurăm să fim parte din comunitatea sibiană, şi nu numai, şi mai ales să ne implicăm în proiecte deosebite mai ales când vorbim despre copii şi dezvoltarea lor într-un mediu sănătos, alături de părinţi, bunici şi partenerii lor de joacă. Suntem încrezători că acest proiect va fi unul foarte bine primit de comunitatea locală. Produsele noastre, alături de pasiunea celor de la Arena Platoș vor fi primite cu bucurie de cei mici şi vor ajuta la crearea unor poveşti de vară de neuitat pentru aceştia”, a declarat Andrei Bela Benedek, din partea Hornbach.
Cunoscut de șapte ani pentru resortul de ski şi snowboard, evenimentele de profil, precum şi pentru Şcoală de Ski, Arena Platos Păltiniş a inaugurat în 2016 şi un parc de distracții prin care oferă servicii de agrement şi pe timp de vară.

Parcul de agrement şi distracţii este dotat cu diverse elemente şi echipamente şi se adresează oricărei categorii de persoane, de la copii de 3 ani până la bunicii care-i însoţesc, sau sportivii de performanţă.

Cele 17 activităţi ale funpark-ului propun diverse metode de petrecere a timpului liber: tiroliana, sania de vara, bagjump-ul, traseele de downhill şi crosscountry, parcul de căţărat sau potecile de drumeţie fiind o parte din ele.

”Suntem foarte bucuroşi să anunţăm parteneriatul Arena Platos Păltiniş - Hornbach. Promovarea sportului, a grijii pentru cei mici şi a stilului de viaţă sănătos sunt obiective pe care le vom atinge cu mai multă uşurinţă cu ajutorul unui partener precum Hornbach. Le mulţumim pentru implicarea în amenajarea spaţiului de joacă şi recreativ pentru cei mici! Cu siguranţă, vara noastră va avea mai multă culoare datorită produselor din magazinele Hornbach, de la plante de exterior, la obiecte de decor şi de la trambuline la leagănele speciale pentru copii”, a declarat și Amalia Picu, Marketing Manager la Arena Platoș.
Programul de funcţionare al complexului este sâmbătă şi duminică, orele 10.00 - 19.00, pentru lunile iunie, septembrie şi octombrie, şi zilnic pentru iulie şi august, în acelaşi interval orar.

Credit foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus