Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Caragea a candidat la Primăria Târgu Jiu. A obținut 1.091 de voturi

Caragea a candidat la Primăria Târgu Jiu. A obținut 1.091 de voturi

Fostul șef al Școlii de câini Sibiu, Viorel Salvador Caragea, a candidat pentru primăria Târgu Jiu, la alegerile parțiale de duminică, și s-a clasat al treilea. Caragea, care a fost și șef al IPJ Gorj a obținut 1.091 de voturi (4,62%). "Mulțumesc tuturor târgujienilor, în special celor din cartierele Preajba și Drăgoieni, acolo unde am crescut, unde cu toată campania furibundă a lui Cârciumaru, Popescu Aurel și gașca de la PSD, încrederea oamenilor în mine a fost dublă. Din punctul meu de vedere, un om de onoare ar demisiona și își va muta domiciliul înapoi la Negomir împreună cu toată gașca, cu care a distrus orașul. Voi rămâne la dispoziția cetațenilor și le promit că nu voi rămâne cu nimic dator mojiciilor care mi le-au făcut ani de zile Cârciumaru și gașca lui!", a anunţat Caragea, după alegeri, conform pandurul.ro.

Primar al orașului Târgu Joiu a devenit liberalul Marcel Romanescu, care a obținut 12.203 voturi (51,72%). Candidatul PSD, Aurel Popescu a obținut 8.200 de voturi (34,75%), Radu Miruta de la USR - 979 de voturi (2,15%), Eduard Ladaru de la ALDE - 509 voturi (2,15%), Daniela Gradinaru de la PMP - 359 de voturi (1,52%).

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Pop Marcela

Acum 6 ani

Un gunoi... nu stiu la ce a mai candidat. Asta nu va fi primar nici la el in casa...
Raspunde

CIORICLIUL ALBASTRU

Acum 6 ani

A CANDIDAT SI "POTAIA " SI "POTAIE" A RAMAS ......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus