Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Cel mai bun gulyás te trimite în Ungaria

Cel mai bun gulyás te trimite în Ungaria

Asociaţia HID - Centrul Cultural Maghiar Sibiu organizează o nouă ediţie a Zilelor Hungarikum, eveniment ce se desfășoară în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Programul din acest an propune spectacole, lansări de cărți, vernisaje, expoziţii, conferinţe, evenimente pentru copii, târg al meşterilor populari, concursul de gătit gulyás la ceaun, organizat cu parteneriatul Complexului Naţional Muzeal ASTRA.

orias-gulyas-3_b

Față de edițiile precedente, în acest an se va amenaja un parc tematic cu jucării tradiționale, va fi prezentat un atractiv spectacol de călărie și tras cu arcul, iar duminică, 2 iulie, va fi gătit un gulyás uriaș. ”Înscrierile pentru concursul de gătit  gulyás se derulează deja prin intermediul formularului regăsit pe site-ul Szeben.ro, și anul acesta invitatul de onoare este Sándor Csányi din Szolnok, organizatorul celui mai mare festival de gătit gulyás din lume. Câştigătorii concursului din Sibiu vor putea participa la acest deosebit eveniment din Szolnok, Ungaria în luna septembrie 2017, organizatorii suportând toate costurile legate de deplasare”, anunță organizatorii.

Evenimentul se va desfășura în perioada 29 iunie – 2 iulie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ilie

Acum 6 ani

foarte frumos din partea lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus