Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Scandal după parțiale, între PSD și PNL: Cei care au făcut parte din sistemul comunist vin și ne acuză pe noi!

Scandal după parțiale, între PSD și PNL: Cei care au făcut parte din sistemul comunist vin și ne acuză pe noi!

O declarație publicată pe pagina personală de Facebook a președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, i-a făcut pe social-democrați să reacționeze și să-i acuze că n-au câștigat cinstit alegerile parțiale din comuna Marpod. ”Felicitări Marpod și Ilimbav că încă o dată ați făcut cea mai bună alegere pentru voi și nu v-ați lăsat intimidați de presiuni și amenințări chiar dacă acestea au venit și din partea reprezentanților unor instituții ale statului care nu aveau niciun drept să se implice în campania electorală. Încă o dată s-a dovedit că în județul Sibiu oamenii apreciază decența, omenia, bunul simț, atitudinea europeană, respingându-i pe cei care cred că agresivitatea și minciuna mai este o soluție. În concluzie: În ciuda unei mobilizări a PSD fără precedent în alte campanii în această comună, PNL a reușit să câștige detașat (cu 61% voturi pentru) și ghiciți cum? Și cu ajutorul adversarilor care au uitat că alegerile se desfășoară în JUDEȚUL SIBIU, un județ care a intrat în Europa nu doar pe hârtie”, a scris Daniela Cîmpean pe Facebook.

Social-democrații sibieni au replicat spunând că PSD este singurul partid din județ care și-a ales o conducere nouă, fiind totodată și singurul partid din județ ai cărui președinți județeni și municipali nu au făcut parte din Partidul Comunist Român. ”Este ironic faptul că tocmai cei care au făcut parte din sistemul comunist vin și ne acuză pe noi, oameni tineri, că suntem comuniști. Dar avem încredere în faptul că cetățenii județului Sibiu sunt de bună-credință și nu apleacă urechea la acuzațiile fără fundament lansate de rău-voitori.”, a declarat Bogdan Trif, liderul social-democraților sibieni.

Mai mult, social-democrații susțin că au fost amenințați în timpul campaniei și îl acuză pe administratorul delegat al județului, Sebastian Dotcoș, s-a implicat activ în campanie. ”Spre deosebire de unii apropiați ai contracandidatului propus de PNL care, pe lângă faptul că l-au implicat activ în campanie pe administratorul public al județului, au amenințat în repetate rânduri familia candidatului susținut de noi, dar și rude ale acestuia. Cel mai relevant exemplu este cel al soției domnului Bârsan, angajata în cadrul Primăriei Marpod, care a fost amenințată că o să aibă de suferit la locul de muncă datorită candidaturii soțului ei. Iar exemplele de acest fel pot continua”, susțin social-democrații.

PSD a pierdut, dar spun că sunt ”pe revenire”

La alegerile locale parțiale din data de 11 iunie pentru Primăria comunei Marpod, candidatul propus de PSD, Bogdan Bârsan, a obținut un număr de 195 de voturi (39,71%) din totalul de 491 de voturi valabile exprimate. ”Este o creștere semnificativă, de aproximativ 33%, față de alegerile locale din 2016, când candidatul propus de PSD a obținut doar un procent de 6,43%. (…) Dorim pe această cale să le mulțumim tuturor marpozenilor care ne-au fost alături și care l-au susținut pe Bogdan Bârsan. Faptul că atât de mulți oameni cred în noi și în omul propus de noi, ne ambiționează să muncim și mai mult pentru comunitate”, a declarat Bogdan Trif, Președintele Interimar al Organizației Județene PSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

21 comentarii

biciclist

Acum 6 ani

Iar Imaculatii de la PSD.. Hai sa va auzim si cum cereti demisia lui Dragnea si luptati pentru asta. Dar sunteti doar niste mafioti ca si el. Mi-e scarba de voi!
Raspunde

Marius

Acum 6 ani

Imaculatii, vai de capul lor.Odrasle de securisti get beget.
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

PNL-ul este cea mai prolifică pepiniera de prosti a PSD-ului....
Raspunde

...

Acum 6 ani

esti psd-ist si citezi din cv-ul tau?
Raspunde

Coasa neagra

Acum 6 ani

Si ce atitudine afisaza tipul cu cravata rosie ( desigur, nicio legatura cu comunismul !) cu mainile in buzunare, de parca ar zice "luati de aici, ca doar tata stie ce a crescut"
Raspunde

5

Acum 6 ani

Ai vrea tu sa ai performanțele " tipului cu cravată rosie", dar deh, nu poti...ai ramas un no name!
Raspunde

Hermann

Acum 6 ani

Sunt din curentul #rezist ai am fost in strada dar faceti si voi o comparatie intre Trif si Pop. Intre Lucian Radu si cazan neagu sovaiala Psd are o echipa care arata bine si asta se va vedea in 2020
Raspunde

...

Acum 6 ani

iesi din curentul #rezist papagalule
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Se pare ca-i cunosti bine pe Imaculatii aia. Noi nu. Stim doar ca fac parte din PSD -ciuma rosie (iti amintesti?), grup mafiot condus acum de Dragnea. Se pare ca Imaculatii se simt bine in acest grup si le urez si lor ce-i urez lui Dragnea: $%%^$*^#$%#@$$#%^!!!
Raspunde

Bravo

Acum 6 ani

Felicitări PSD! Ne place atitudinea voastră! Nu va lăsați intimidați de ultimele cioturi comuniste din pdl/pnl.....sau cum se mai numesc.
Raspunde

...

Acum 6 ani

poti sa ai 15 facultati si 25 de mastere, daca te orientezi dupa lumina farului de la alexandria esti egal cu zero. uitati-va ce ministri au trecut cu bine de evaluarile lui dragnea: mulguta care vb engleza si franceza de numai ea stie ce vrea sa zica, madam dan care si-a inceput studiile superioare la 30 de ani la o facultate neacreditata si daea care aproape ca se inchina la oi
Raspunde

istorie

Acum 6 ani

Comunisti se mai nasc si dupa ce regimul a fost pus la pamant de revolutie(ma rog....), e vorba de ideologia comunista pe care o are un partid, adica psd-ul...asa ca poti sa fii tanar si comunist! Sa sustii ca cei care au trait in respectivul regim musai sunt comunisti tocmai de catre un adept al acestuia- al comunismului adica, nu e semn de mare inteligenta....practi nici nu stie in ce crede si ptr. ce lupta!
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

daniela cimpan e papusa in mina papisarei raluca turcan,basista ebista pedelista nicidecum PNL iinapoi la botshani coana blonda cu studii la MOSCOVA apropos cine v-a trimis acolo? STOLO PLINGACIOSUIL?
Raspunde

MC.D

Acum 6 ani

..bai fratilor ce draq de comuna primitiva e Marpodul asta de merita atata atentie...ca au fost la vot vreo 5oo de persoane dintre care multi chiar de 2 ori...lasati-ne moale cu zona folclorica Hartibaci...acolo renaste PNL-ul si acolo va muri...
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 6 ani

PSD=PNL= ACEEASI MIZERIE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus