Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Apă potabilă pentru toți locatarii din Rășinari

Apă potabilă pentru toți locatarii din Rășinari

Începând cu 1 iunie, toate imobilele din comuna Rășinari beneficiază de apă potabilă furnizată din noua sursă realizată din fonduri europene. „Apă Canal” SA Sibiu anunță că toți abonații din această localitate vor achita tariful de apă potabilă, de 3,36 lei / mc (3,08 lei fără TVA), noul tarif regăsindu-se în facturile emise în luna iulie, care reflectă consumurile din luna precedentă.

Tariful a fost avizat de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), prin Avizul nr. 414.504 / 25.07.2016 și aprobat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Asociația de Apă Sibiu” prin Hotărârea nr. 35 / 20.09.2016.

În legătură cu serviciul de canalizare din comuna Rășinari, „Apă Canal” SA Sibiu precizează că toți deținătorii de imobile din localitate sunt obligați să-și racordeze locuințele la rețeaua de canalizare, lucrările făcându-se pe cheltuiala proprie până la căminul de racord aflat pe domeniul public.

Relații suplimentare pot fi obținute la sediul Sectorului Rășinari al „Apă Canal” SA, str. Octavian Goga nr. 1519, tel. 0269.558.675, zilnic între orele 07:00 – 15:30, vineri 07:00 – 13:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

eu

Acum 6 ani

Pentru Cisnadioara?! Din păcate primăria percepe de foarte muti ani taxe si impozite de zona tezidentiala si wc-urile curg prin santuri sau baltesc pe zone verzi! NUMAI PROMISIUNI SI MINCIUNI!!!!!
Raspunde

hai-hui

Acum 6 ani

Pentru Cisnadioara probabil nimic. Primaria Cisnadie nu este in stare sa intretina la un nivel acceptabil nici macar strazile din Cisnadie, darmite sa mai aiba grija de Cisnadioara sau Cartierul Arhitectilor...
Raspunde

eu

Acum 6 ani

Pt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus