Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Aeroportul Internațional Sibiu – un partener activ al comunității locale

Aeroportul Internațional Sibiu – un partener activ al comunității locale

Aeroportul Internațional Sibiu își propune să fie un partener activ al comunității pe care o deservește, prin derularea unor inițiative de responsabilitate socială și implicarea în acțiuni de educație non-formală și de informare cu privire la specificul activității aeroportuare.

În acest context, Aeroportul Internațional Sibiu a primit vizita unui grup format din 15 rezidenți din cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională (CITO) din Mediaș. Aceștia au avut oportunitatea de a trăi o experiență inedită din perspectiva unui pasager, precum și de a descoperi în mod direct și cu mare interes activități zilnice desfășurate la aeroport.

„Ideea acestei vizite a pornit de la unul din rezidenții CITO Mediaș. Grupul de doritori s-a format imediat și astfel a început miniproiectul Vreau să văd un avion. Cei 15 tineri, rezidenți ai centrului nostru, au avut emoții încă de la plecarea din Mediaș. Restul a fost de poveste. Traseul foarte bine stabilit, însoțitorii din aeroport amabili, înțelegători și dornici să ne arate cât mai multe. Amintiri, poze, cunoștințe noi, într-un cuvânt o zi de poveste. Ne vom aminti cu drag ziua de 29 mai 2017, ziua când un vis a devenit realitate.”, a declarat Daniela Hălmaci, Director al Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională din Mediaș.
Această acțiune nu se dorește a fi una singulară, echipa aeroportului din Sibiu urmărind dezvoltarea de noi proiecte de acest fel pe viitor. În acest sens, au fost inițiate discuții cu reprezentanții Direcția Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu în vederea derulării unei acțiuni în parteneriat.
„Ne dorim ca astfel de acțiuni punctuale de responsabilitate socială să devină parte integrantă a activității desfășurate de către aeroport, încurajând și susținând inițiative similare, ce oferă valoare adăugată comunității locale.” – Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

foamea

Acum 5 ani

Sa se miste mai repede cu destinatiile noi promise in primele luni ale anului trecut!!!
Raspunde

Dorinta de aer curat

Acum 5 ani

Ar fi bine sa se miște instituțiile statului abilitate în eradicarea corupției pentru a curati cloaca de spagari de acolo. Cu câțiva copii nevinovati nu se spală jegul de acolo. Nu mai folositi copiii pe post de detergent ca nu va albește.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus