Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Grindeanu, felicitat de prim-ministrul Landului Saxonia pentru că nu a demisionat. Tillich vine mâine și la Sibiu

Grindeanu, felicitat de prim-ministrul Landului Saxonia pentru că nu a demisionat. Tillich vine mâine și la Sibiu

Sorin Grindeanu a fost felicitat de Stanislaw Tillich, prim-ministrul landului Saxonia din Germania, pentru că nu a demisionat din funcția de premier.  Întâlnirea oficială a avut loc azi dimineață, de la ora 10,15, la Palatul Victoria. Tillich este așteptat mâine și la Sibiu.

"Aș dori să vă felicit pentru decizia luată aseară," a spus prim-ministrul landului Saxonia la începutul întrevederii, iar Grindeanu i-a răspuns că "nu e simplu", mulțumindu-i pentru apreciere.

Stanislaw Tillich este așteptat mâine și la Sibiu, unde va avea o întrevedere oficială cu primarul Astrid Fodor. După întrevedere, de la ora 11.10, Prim-Ministrul Stanislaw Tillich și primarul Astrid Fodor vor susține declarații de presă.

Premierul României mai are trecute în agenda de lucru de astăzi o întâlnire cu ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, de la ora 12,30 și o întrevedere cu președintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Büchele, de la ora 13.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

au inceput jocurile neofascistilor landullsaxonia johaniis trage sfori siasaa fodst si cind a luai johanois 6 case ,primaria cred in 2000 a venit desantul pro hitlerist din germania landul SAXONIA
Raspunde

ilie

Acum 5 ani

dancp2 daca Johanis nu era presedinte nu sar fi atins nimenea de el ca are 6-case.Johanis a cumparat cu acte acelea case .daca altii au umblat cu jmecherii si au cumparat casele care sau nationalizat pe timpul lui Ceausescu si Iliescu a scos legea ca acei care stau in case poate sa le cumpere pe nimica si acuma sunt proprietari. ari fi trebuit dupa 90- sa si ceara toti sasii casele inapoi atuncea era mai bine.poate esti si tu unul din cei care stai intro casa de sasi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus