Luni,
06.12.2021
Partial Noros
Acum
6°C

PSD: Grindeanu şi Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare a puterii executive

PSD: Grindeanu şi Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare a puterii executive

Partidul Social Democrat transmite, printr-un comunicat de presă, că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forţă a puterii executive a statului.

”PSD condamnă categoric tentativa ilegală şi neconstituţională a celor doi foşti membri ai partidului, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român.În toate aceste acţiuni ilegale, cei doi nu reprezintă Partidul Social Democrat şi nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice şi constituţionale”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD și citat de Mediafax.

Liderii partidului transmit că nici Victor Ponta şi nici Sorin Grindeanu nu au mandat din partea formaţiunii pentru acţiunile din ultimele zile.

”Niciun for de conducere statutar al partidului nu i-a mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acţiuni ilegale, ceea ce înseamnă că cei doi acţionează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natură, pentru faptele lor”, se mai arată în comunicatul de presă.

foto 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus