Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
7°C

Iohannis, la Berlin: Avem o criză în cadrul coaliției, dar România este o țară stabilă | video

Iohannis, la Berlin: Avem o criză în cadrul coaliției, dar România este o țară stabilă | video

România este o țară stabilă, solidă, cu o economie funcțională, a spus președintele Klaus Iohannis, luni, în cadrul discuțiilor avute la Berlin cu cancelarul Republicii Federale Germania, Angela Merkel, transmite Agerpres.

"Am avut o scurtă discuție pe această temă și cred că am reușit să transmit mesajul că avem o criză în interiorul coaliției de guvernare, dar că România este o țară stabilă, solidă, cu o economie funcțională și că am solicitat celor implicați în divergențe să găsească soluții urgente, ceea ce fără îndoială se va și întâmpla", a declarat președintele Iohannis într-o conferință de presă comună cu Angela Merkel.

Întrebat de jurnaliștii germani dacă această criză de la București va afecta politica externă a României, șeful statului a arătat că nu are absolut niciun efect.

"Avem o criză politică internă, pe care am definit-o ca fiind interpartinică. Politica europeană și externă a României nu sunt influențate sub nicio formă de această criză", a asigurat președintele.

Președintele Klaus Iohannis se află în perioada 19-21 iunie o vizită în Republica Federală Germania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Smerenia, trăsătura de căpătâi a politicianului roman...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus