Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Remus Borza, vot împotriva moțiunii de cenzură

Remus Borza, vot împotriva moțiunii de cenzură

Remus Borza, deputat ALDE de Brașov, și președinte al Grupului Polisano, a anunțat că va vota împotriva moțiunii de cenzură. „Eu am intrat în politică să fac lucruri bune, nu am intrat pentru comisioane, salarii. Am acumulat o experinţă pe care am vrut să o pun la dispoziţia Guvernului", a spus Borza la Realitatea TV.

Varujan Vosganian a dat asigurări, în discursul de la tribuna Parlamentului, că toţi parlamentarii ALDE vor vota moţiunea, în formaţiunea condusă de Tăriceanu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Hell-Town

Acum 6 ani

Du-te dracu', Borza! Stiam io ca astia cu limbarnita is tradatori..!
Raspunde

daca erau mai multi cu coloana vertebrala scapam macar de ciumatul Dragnea

Acum 6 ani

Bravo d-le Borza. respect de la un sibian de rand.
Raspunde

gigi contra

Acum 6 ani

De ce bravo? Pt. ca vrea sa falimenteze Grupul Polisano si se pune contra vantului? Cat este dlui de cibstit si de corect ca sa se ia la tranta cu coruptia???!!! Sa fim realisti!
Raspunde

Vantul si praful

Acum 6 ani

Afara din partid. Afara si din Sibiu. Istoria si sibienii sa nu-i arunce nici macar la gunoiul istorie numele.
Raspunde

m

Acum 6 ani

Ce aveti ba nebunilor, voiati sa fie de partea lui dragnea? Adica e naspa ca e pesedist (alde nu exista), dar totusi...unu in plus la opozitie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus