Sâmbătă,
24.02.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Temperaturi ce ajung la pragul caniculei. Așa se anunță acest weekend. Pentru a vă răcori, puteți merge la ștrand sau la piscină, însă nici o drumeție la Păltiniș, nu ar strica. În cazul în care aceste două variante nu vă surâd, puteți viziona un film la TIFF sau vă puteți distra la Zilele Vecinătății, un eveniment devenit deja tradiție pentru Sibiu. Anul acesta va avea loc în cartierul Dioda și se va sfârși cu două concerte.

Vineri, 23 iunie

La Cercul Militar, timp de trei zile se va desfășura Festivalul International HermannstadtFest. Programul de astăzi este următorul:

Repetiție – între 13:00-14:00 Concurs muzică instrumentală și populară- ora 14:00 Remember „Laura Stoica” ora 17:00 Portret de artist „Adrian Ordean”- ora 18:00 Lansare carte „După ani și ani…”, Adrian Ordean - ora 19:.00

În Piața Mare, de la ora 22:00 se va proiecta filmul „Pădureanca”, iar la Palatul Brukenthal de la Avrig de la aceeași oră va rula filmul „O polițistă irezistibilă. Fugi dacă poți!”. Acestea vor avea loc în cadrul TIFF. Pe lângă acestea, vor rula filme și la Teatrul Gong, Sala Thalia și Sala Astra. Programul complet poate fi consultat aici.

Sâmbătă, 24 iunie

Pentru cei mici, atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00, va fi un atelier de meștirilit, la Teatrul Gong. Aurelia Călinescu le dă întâlnire copiilor care vor să-și pună imaginația și totodată mânuțele la contribuție pentru a-și crea propria poveste. Tot acolo, de la ora 18:00, se va pune în scenă spectacolul „Prințesele Spion”.

Festivalul International HermannstadtFest continuă și astăzi. Mai jos vă prezentăm programul de azi: Repetiție –ora 9:00 Concurs muzică ușoară – ora 10:00 Spectacol aniversar – ora 17:00 Invitați: Mihai Teacă, Stan Briana, Yasmine Polacek, Cătălina Dumitrean Petrecere –ora 20:00

TIFF ne propune și astăzi câteva filme. Pe lângă cel din Piața Mare, la Gura Râului, de la ora 21:45 va avea loc o proiecție specială: „Varză, cartofi și alți demoni”.

Încă de la primele ore ale zilei, strada Hipodromului se va transforma într-un loc de petrecere în cadrul evenimentului Zilele Vecinătății. De aici nu vor lipsi atelierele pentru copii, zona sport, concursurile și parcul de distracție. De la ora 20:00 va concerta Wildchild, iar de la 21:00 DeepCentral.

biciclete cochete ie

Astăzi, se sărbătorește ziua IEI. În Muzeul Astra se vor organiza mai mult activități dedicate acestei zile, iar vizitatorii ce vor fi îmbrăcați în ie, nu vor plăti intrarea.

Duminică, 25 iunie

Spectacolul „Prințesele spion” de la Teatrul Gong se va relua și astăzi de la ora 11:00.

Festivalul International HermannstadtFest se va încheia cu Gala de premiere, de la ora 11:00. Vor susține un recital câștigătorii ediției de anul trecut: Eveline Buta, Romina Suciu, Dimitova Blagovesta. La Gală va participa și Lorelai Alberta Moșneguțu castigatoarea concursului „Romanii au talent".

Ultima zi a evenimentului de pe Hipodromului se va încheia cu urcarea pe scenă a Junilor Sibiului, de la ora 19:00.

Foto ZV

TIFF continuă și astăzi cu diferite proiecții. Printre altele, la Muzeul în aer liber Astra va rula „Regele Belgiei”, de la ora 22:00.  La Biserica Evanghelică, de la ora 19:00 va avea loc concertul: Zilele Muzicale Romano-Americane. Vor participa John McElroy – trompetă (SUA), Alexandru Szasz – trompet= (SUA) și Teodora Cîrciumaru (orgă).

De la aceeași oră, la Redal Expo va ave aloc Ziua Muzicii Ușoare Românești. Pe scenă vor urca unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți români: Monica Anghel, Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Anastasia Lazariuc, Marina Florea, Stela Enache, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu, Aurelian Temișan, Gabriel Dorobanțu și Florin Apostol, dar și pe balerinii TBS, cu momente de dans coregrafiate de Aleisha Gardner, pe muzica compozitorului Adrian Daminescu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

idgaf

Acum 6 ani

@MadaliaMicu : ai scris Redax Expo ;)
Raspunde

...

Acum 6 ani

si tu ai scris Madalia nu Madalina
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus