Sâmbătă,
18.09.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

Locuitorii de pe străzile Zăvoi și Stăvilarului rămân fără apă luni

Locuitorii de pe străzile Zăvoi și Stăvilarului rămân fără apă luni

„Apă Canal” SA Sibiu anunță că luni, 26 iunie, între orele 13:00 – 18:00 vor fi executate lucrări de cuplare a noii rețele de apă potabilă de pe strada Stăvilarului din municipiul Sibiu.

În acest interval va fi sistată furnizarea apei pe străzile Zăvoi și Stăvilarului. Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Lucrările sunt executate de societatea „Terra Building” SRL în cadrul programului de modernizare a străzilor din zona Turnișor, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

2 comentarii

(-)

Acum 4 ani

Bun, am înțeles cand vine vorba de cei die pe Zăvoi, cred ca acestia nici nu stiu la ce-ar putea-o folosi, dar si pe Stavilarului? Asta înseamnă forma fără fond!
Raspunde

1 SB 101

Acum 4 ani

Votati Dorin Cioba ... primarul Turnisorului ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus