Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

În sfârșit, CNAIR lansează licitația pentru construcția lotului Șelimbăr-Boița din autostrada Sibiu-Pitești

În sfârșit, CNAIR lansează licitația pentru construcția lotului Șelimbăr-Boița din autostrada Sibiu-Pitești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a trimis documentația pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 1 Sibiu – Boiţa a autostrăzii Sibiu – Piteşti spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice miercuri, 21 iunie, anunță ECONOMICA.NET.

După validarea documentaţiei, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va putea publica în SEAP licitaţia pentru construirea primei secţiuni din cea mai aşteptată autostradă din România, cerută şi de Dacia, cel mai mare exportator al României.

Şeful CNAIR, Ştefan Ioniţă, a anunţat anterior că în lunile mai - iunie vor fi scoase la licitaţie capetele autostrăzii Sibiu - Piteşti. Capetele viitoarei autostrăzi sunt secţiunea 1, Sibiu – Boiţa (14 kilometri) şi secţiunea 5, Curtea de Argeş – Piteşti (30 kilometri).

În ceea ce priveşte secţiunile din mijloc, CNAIR a prelungit până pe 15 august 2017 contractul privind Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru "Autostrada Sibiu - Piteşti", semnat în 2015 cu asocierea Spea - Tecnic Consulting Engineering România.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

bine

Acum 7 ani

asta e stire ca se plimba hartiile? prima lopata baaa ! asta ne intereseaza
Raspunde

sofer

Acum 7 ani

de cand psd la conducere nu sa facut nimic in tara asta. nu se vrea nici o dezvoltare sau un bine pentru tara asta. se vrea doar bani pentru ei si sa aibe cazierul curat
Raspunde

politrucul

Acum 7 ani

Du-te de te culca, ba manivela!
Raspunde

altul

Acum 7 ani

Inca de multe ori se vor castiga alegerile cu promisa autostrada. Dar o centura ocolitoare pt orasul Talmaciu, de 14 Km s-ar putea sa se faca in cativa ani.
Raspunde

hop

Acum 7 ani

modul de a se fura legal sume uriase de bani sint la ordinea zilei ,Doamne ! numai hoti tn tara asta ,nu se gaseste o mina de oameni sa faca ceva util ptr. poporul asta ?
Raspunde

ilie

Acum 7 ani

in rominia politicienii nu vad sa faca politica pentru tara ei vad sa aibe functie ca in armata grade.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus