Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tragedie in Marpod. O fetiță de doar doi ani a fost lovită mortal de un cal

Tragedie in Marpod. O fetiță de doar doi ani a fost lovită mortal de un cal

În această dimineață, în jurul orei 08:30, o fetiță de doar doi ani a fost lovită mortal cu copita de un cal, la o fermă din Marpod.

Din primele informații se pare că fetița era copilul îngrijitorilor și fusese adusă să fie alături de părinți la muncă, în week-end. Într-un moment de neatenție fetița s-a apropiat de un cal și a primit o lovitură fatală.

”Fetiţa era copilul îngrijitorilor care locuiesc în imediata apropiere a grajdurilor. De dimineaţă, a ieşit din casă şi s-a dus direct în grajd. Nu se ştie exact ce s-a întâmplat, dar cel mai probabil, animalul s-a speriat şi a lovit-o”, au precizat poliţiştii sibieni.
Echipajele ajunse la faţa locului nu au putut decât să constate decesul micuţei.
”În acest moment se fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs acest nefericit incident”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, care au preluat cazul.
 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus