Miercuri,
19.01.2022
Partial Noros
Acum
-5°C

Carrefour în centrul Sibiului. Într-o săptămână

Carrefour în centrul Sibiului. Într-o săptămână

Magazinul Billa de pe Avram Iancu s-a închis pentru o săptămână pentru a se transforma în Carrefour. Lucrările care se desfășoară acum vizează o curățenie generală a magazinului, rebrănduire, precum și refacerea fațadei clădirii în care funcționează.

Până la finalul anului 2017 brandul Billa trebuie să dispară de pe piaţă, potrivit contractului dintre Carrefour şi grupul Rewe, care a deţinut până la finalul lui 2015 brandul Billa. La un total de circa 80 de magazine şi un total de zece luni rămase din acest an, ritmul ar putea fi de 8-10 unităţi redeschise în fiecare lună.

Grupul francez Carrefour a preluat rețeaua de super­marketuri Billa în România în decembrie 2015 într-o tranzacţie de aproape 100 milioane de euro.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

interlopul

Acum 4 ani

Scapam de Billa? Ce bine
Raspunde

Mihai

Acum 4 ani

Naspa... Daca o sa faca Carrefour Market o sa fie scump de doare...
Raspunde

SM 70 RMV

Acum 4 ani

"rebrănduire"
Raspunde

Ionut Scrotescu

Acum 4 ani

Foarte bine ca se fac noi magazine si malluri, sa vie cu preturi mici pentru mancare si beutura ca noi sibienii sa ne simtim bine!
Raspunde

Dana

Acum 4 ani

Billa era un magazin foarte scump. de când a fost preluat de Carrefour a devenit și mai scump. Încercați oameni buni și evitati-l. Casierii e misca greu, coada tot timpul, și unele produse au un preț la raft și când ajungi la casa au alt preț.
Raspunde

clientul

Acum 4 ani

Asa e! Ca sa nu vorbesc de casieri si casiere care sunt de o obraznicie rara si abia se misca, iar gardienii aia sunt ca din revista Urzica...
Raspunde

bogo

Acum 4 ani

Ca e scump, am inteles, dar ca e naspa si sub orice Billa din lumea asta, chiar nu pot sa inteleg. Poate acum cu rebranduirea asta sa-l faca macar mai igienic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus