Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

TSTV Zilele Vecinătății. Despre festival și cum a ajuns Radu Goța solist de muzică populară

TSTV Zilele Vecinătății. Despre festival și cum a ajuns Radu Goța solist de muzică populară

Tudor Popa și Diana Niță au vorbit în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV despre ediția din acest an a Zilelor Vecinătății, festival ce s-a desfășurat în cartierul Dioda, pe strada Hipodromului, la sfârșitul săptămânii trecute. ”E din ce în ce mai ușor să organizăm acest eveniment pentru că ni alătură tot mai mulți voluntari în echipă. Și experiența contează desemenea foarte mult. Anul acest ne-a fost alături și UNIMAT-ul și lucruri ce țineau de logistică ne-a fost foarte ușor să le rezolvăm”, spune Tudor Popa.

Echipa care a organizat această ediție a festivalului a fost compusă din 10 oameni, la care s-au mai adăugat 50 de voluntari.

TSTV Radu Gota

În a doua parte a emisiunii, invitat a fost solistul de muzică populară, radu Goța. La 23 de ani are numeroase premii și spune că vrea să ajungă nu neapărat ca un alt solist celebru, cât ca un om respectat și iubit de ceilalți. Radu Goța a povestit și primul său contact cu publicul. Din întâmplare… ”Am participat la un concurs de modeling, aici în Sibiu și la proba de abilități personale eu am început să cânt. Am cântat «Pușca și cureaua lată» și am câștigat concursul”, povestește Radu Goța.

Întreaga emisiune o puteți vedea aici:

https://youtu.be/S1q7DgfKwNY

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus