Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cerere mare de sudori la Sibiu. Companiile plusează la beneficii pentru a angaja

Cerere mare de sudori la Sibiu. Companiile plusează la beneficii pentru a angaja

Dispariția școlilor profesionale și dezvoltarea companiilor industriale face ca la Sibiu să fie tot mai greu să găsești să angajezi un sudor priceput. Firmele sunt dispuse să vină cu beneficii în plus la salariu pentru a angaja sudori.

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, la finalul săptămânii trecute erau disponibile în județul Sibiu 2281 de locuri de muncă, dintre care aproape 20 vizau sudori.

Spre exemplu, compania Omikron Meca SRL din Șura Mare, specializată în mecanica generală și prezentă pe piața industrială la nivel european caută să angajeze sudori calificați. Compania oferă pe lângă salariu și transportul gratuit, bonuri de masă, plata orelor suplimentare și asigurare de sănătate privată.

Conform anunțului postat pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca, Omikron Meca SRL mai angajează și tehnicieni producție și muncitori necalificați, inclusiv studenți. Detalii găsiți aici.

Nevoie de sudori există și la Cisnădie, unde compania SR2C angajează în acest moment atât sudori fără calificare, cât și montatori și operatori mașină de cusut. SR2C este o companie specializată în ambalaje industriale, prezentă de mai mult de 12 ani pe piața automotive la nivel european.

În anunțul de angajare, postat pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca, firma specifică faptul că pe lângă salariul motivant asigură transportul angajaților din următoarele localități: Sibiu- Racovița, Tălmăcel, Tălmaciu, Gura Râului, Orlat, Poplaca, Rășinari, Cisnădioara, Cârtișoara, Scoreiu, Porumbacu, Avrig și Bradu. În plus, firma promite plata orelor suplimentare, bonuri de masă, asigurare de sănătate privată, vouchere de vacanță, bonusuri de producție și prime de sărbători.

De asemenea, pe perioada verii compania anunță că angajează și studenți. Detalii găsiți aici.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Mergeți fraților, ca de cand s-a interzis fumatul in locuri publice, la intrarea in fiecare spelunca, e plin de "sudori"... si sudorițe. Iar ăștia nu sunt nici pretențioși, "lucrează" pe datorie!
Raspunde

(-)(-)

Acum 6 ani

La fel si tu, mananci kkt la fiecare postare, ca de, e gratis! Daca ai avea in job nu ai mai atarna la buget si nu ai mai avea nici timp liber sa iti versi elucubratiile pe net.. Fa-ti un control frate, stiu ca te crezi funny, dar nu esti decat un biet penibil nedaptat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus