Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

Un bărbat de 81 de ani a traversat neregulamentar DN 14 și a fost accidentat mortal

Un bărbat de 81 de ani a traversat neregulamentar DN 14 și a fost accidentat mortal

Actualizare ora 19,50 Bărbatul care a traversat neregulamentar DN 14, la ieșire din Sibiu, a murit la spital, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Acesta avea 81 de ani și era din Hunedoara. Traficul s-a reluat în condiții normale.

Știre inițială. O persoană care a traversat șoseaua neregulamentar a fost rănită grav într-un accident petrecut cu puțin timp în urmă pe DN 14, la ieșirea din Sibiu spre Mediaș. Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

Din primele informații transmise de polițiști, un bărbat în vârstă a traversat neregulamentar șoseaua și a fost accidentat grav de un autoturism condus regulamentar dinspre Mediaș.

foto Info Trafic Sibiu

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus