Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
16°C

Umbră și apă rece: opt puncte de prim ajutor împotriva caniculei în Sibiu

Umbră și apă rece: opt puncte de prim ajutor împotriva caniculei în Sibiu

Împotriva efectelor generate de temperaturile de peste 33 de grade care se anunță în zilele următoare și la Sibiu, reprezentanții Primăriei Sibiu au amplasat opt puncte de prim ajutor în diferite zone din oraș.

Aceste puncte de prim ajutor au fost amenajate fie în sediile unor instituții publice, fie în zone cu trafic intens, precum cele turistice sau piețe agroalimentare. „Sibienii se vor putea adăposti de căldură în aceste puncte în care se vor instala dozatoare cu apă rece“, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu, într-un comunicat de presă.

Lista punctelor de prim ajutor Sursa: comunicat Primăria Sibiu

”Centrul de Informare Turistică din sediul Primăriei Sibiu (Piața Mare) La intrarea în Muzeul Brukenthal În sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3 (în camera ghișeelor Serviciului Public de Evidență a Persoanei) În hala din piața agroalimentară Cibin În hala din piața agroalimentară Vasile Aaron La intrarea în Teatrul Național Radu Stanca de pe bulevardul Corneliu Coposu În biserica din cartierul Ștrand (din parcul Ștrand) În biserica de pe bulevardul Mihai Viteazu”.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus