Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Viorel Arcaș, scos de pe lista miniștrilor

Viorel Arcaș, scos de pe lista miniștrilor

Senatorul PSD de Sibiu nu mai face parte din echipa de miniștri pe care o va propune premierul Mihai Tudose parlamentului. Conform agenției Mediafax, Ionuţ Mişa este un alt nume nou care ar putea face parte din Guvernul Tudose, el fiind vehiculat pentru preluarea portofoliului Finanţelor. Mişa este secretar de stat în ministerul de Finanţe şi a fost şeful Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, direcţia cea mai importantă din cadrul ANAF. Înainte de Mişa, la Finanţe era vehiculat Viorel Arcaș și numele fostului ministru Eugen Teodorovici.

Social-democrații s-au reunit astăzi în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

politrucul

Acum 6 ani

Bah fraților, ăștia chiar luară in serios ce zise Talida noastră ...
Raspunde

mi

Acum 6 ani

Politrucule, eu nu sunt a nimanui! Imi apartin mie insami! Clar? In rest, sa auzim numai de bine!
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Cine!? Arcas, ministru!?!?! Ce gluma buna. L-au facut de ras :D oricum nu a facut nimic pentru medias. Zero km de centura, zero anl-uri, zero tot!! Senatorul 0!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus