Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
17°C

FOTO - Lucrările la noul sediu al Casei de Cultură se apropie de final

FOTO - Lucrările la noul sediu al Casei de Cultură se apropie de final

Lucrările la noul sediu al Casei de Cultură a Municipiului, din Parcul Tineretului, avansează într-un ritm bun și cel mai probabil la finalul lunii viitoare șantierul va fi încheiat.

Reprezentanții Casei de Cultură spun că cel mai probabil la începutul toamnei se vor muta în noul sediu modernizat, după mai bine de doi ani.

”Termenul de finalizare se apropie și constructorii spun că sunt în grafic. Practic în 22 iulie ar trebui finalizată lucrarea, după care mai au o perioadă scurtă pentru mici reparații, retușuri și finisări. Undeva pe la începutul toamnei ar trebui să ne mutăm cu totul înapoi”, a declarat Ovidiu Dragoman, directorul Casei de Cultură a Municipiului.
Proiectul construcției unui nou sediu pentru Casa de Cultură a Municipiului se ridică la suma de un milion de euro, cu tot cu TVA, iar lucrările sunt realizate de firma SC Alex Rom SRL, din Mediaș.

fatada-casa-de-cultura-a-municipiului-II

Noul sediu are o amprentă la sol de 391 mp, iar suprafața construită desfășurată va fi de 931 de mp.

Conform planului inițial, la subsolul clădirii vor fi amenajate diferite spații de depozitare, zonă de recreere, dar și sala de mese și bucătăria, iar la parter, printre altele, va exista sala de balet, cu o suprafață de 183 de mp, precum și patru camere de cazare cu suprafețe utile de aproximativ 12 mp. La etaj vor funcționa birouri și alte patru camere de cazare, iar la mansardă, alături de trei birouri vor fi amenajate alte opt camere de cazare, cu suprafețe de până la 24 de mp (toate camerele de cazare sunt prevăzute a avea baie).

fatade-casa-de-cultura-a-municipiului IMG_8600 IMG_8599 IMG_8598

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, înseamnă ca aceasta casa intra in subordinea Diectiei Județene Agricole?
Raspunde

Tudor Vianu & company

Acum 5 ani

Stimată doamnă, e vorba de cultură, nu de agri-cultură !
Raspunde

lore

Acum 5 ani

Pqre a fi mai mult un hotel decit o casa de cultura
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

sibian

Acum 5 ani

...care Casa de cultura?are lacatul de multa vreme.Mai bine investea banii mai intai in consolidarea cladirii apoi un sediu.Vai de capu' lor !!!
Raspunde

Alex

Acum 5 ani

Degeaba de autonumesti "sibian". Aia la care te referi tu este Casa de cultura a sindicatelor.
Raspunde

Dana

Acum 5 ani

Bravo
Raspunde

Popa

Acum 5 ani

Parcare ? 10 locuri ?!
Raspunde

alzara1918

Acum 5 ani

Incredibil ce clădire emblematică am produs noi ,sibienii !
Raspunde

Alexandra

Acum 5 ani

Mi se pare mie sau seamana extrem de bine cu Mures Mall? :)) https://www.google.fr/search?q=mures+mall&client=ms-android-sonymobile&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiosLjVifTUAhWQHsAKHcvwDCMQ_AUICSgB&biw=360&bih=511#imgrc=wBf3SHmEjybA_M:
Raspunde

Al 2-lea European

Acum 4 ani

A distrus teatrul de vara Dragoman...mare vagabond !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus