Marţi,
05.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

TRIBUNA sărbătoreşte alături de cititorii săi, cu Andra, Ionuţ Fulea şi What's Up (P)

TRIBUNA sărbătoreşte alături de cititorii săi, cu Andra, Ionuţ Fulea şi What's Up (P)

A devenit deja o tradiţie pentru Sibiu să celebreze presa scrisă în primul weekend al lunii iulie. Ziarul TRIBUNA, care în 2017 împlineşte 133 de ani, organizează o nouă ediţie a festivalului care, timp de două zile, va aduce în Piaţa Mare nume sonore ale muzicii româneşti.

Prima zi de festival, vineri, 7 iulie, va fi dedicată muzicii populare. De la ora 20, regalul folcloric va cuprinde recitaluri susţinute de Ionuț Fulea, Mariana Deac, Sergiu Cipariu, Camelia Cosma Stoiță, Traian Stoiță, spectacole puse în scenă de Ansamblul Folcloric "Ceata Junilor" și de copiii Școlii de Dans "Ioan Macrea". Gazda primei seri va fi cunoscutul interpret de muzică populară Traian Stoiţă.

Cea de-a doua seară a festivalului, cea de sâmbătă, 8 iulie, este dedicată iubitorilor muzicii pop-rock. De această dată, pe scenă vor urca, tot de la ora 20, Domino, What's UP și Andra, pentru un spectacol care promite să aibă toate ingredientele necesare unei seri reușite. Prezentatorul acestei seri va fi sibianca Nicolle Stănese.

"Acest festival este un cadou pe care noi, TRIBUNA, îl oferim celor care ne citesc. Vă invităm să ne fiţi alături, să ne bucurăm împreună de muzica artiştilor prezenţi pe scena din Piaţa Mare şi să mai scriem o filă de istorie în povestea TRIBUNEI", spune Mircea Biţu, directorul general al Casei de Presă şi Editură TRIBUNA.

133 de ani de istorie

Festivalul TRIBUNEI face parte din proiectul "Tribuna Music & More", aflat în acest an la cea de-a patra ediţie şi care cuprinde, de fiecare dată, şi o expoziţie menită să desluşească fragmente de istorie a Sibiului.

Proiectul "Tribuna Music & More" este organizat de Casa de Presă şi Editură TRIBUNA, fiind cofinanţat de Primăria Sibiu şi Consiliul Local, prin Agenda Culturală 2017.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

TALIDA RUNCU

Acum 6 ani

Domnilor,sunt consternata! CUM ESTE POSIBIL SA SUPORTATI O ASEMENEA UMILINTA DE LA UN ALT ZIAR CU CARE DE FAPT VA AFLATI IN CONCURENTA??????????????????????????
Raspunde

icecube

Acum 6 ani

aaaaahahahahahhaha. ti se pare ca au vreo coloana vertebrala ? raspunsul e simplu: bani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus