Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Suntem în toiul verii, iar odată cu asta, evenimentele au început să fie la ordinea zilei. Dacă încă nu ați plecat în concediu și vă petreceți acest weekend la Sibiu, cu siguranță veți găsi o activitate pe gustul vostru pentru a vă petrece timpul liber. „Turul Ciclist al Sibiului”, „Street Art Festival” și „Obor Fest” sunt doar trei dintre evenimentele care au loc până duminică.

Vineri, 7 septembrie

Încă de la mijlocul acestei săptămâni Sibiul s-a umplut de bicicliști. Aceștia sunt participanți la Turnul Ciclist al Sibiului și până duminică vor pedala.

turul-ciclist-al-sibiului-2015-restrictioneaza-traficul-32781

Pereții școlilor din Sibiu vor prinde culoare sub mâinile artiștilor de la Sibiu International Street Art Festival. Aceștia se vor afla la Sibiu până duminică, când va avea loc așa numitul „Street Art Tour” pe biciclete. Acesta va începe de la ora 13:00, de la zidul lui Perjovschi, de la Teatru.

StreetArtTour-2

De la ora 12:00, distracția va fi în toi la Târgul Obor. Până duminică, acolo se desfășoară Obor Fest, care reunește într-un loc mâncarea, băutura și râsetele.

obor fest

De la ora 19:00, la Redal Expo, Teatrul de Balet Sibiu va pune în scenă spectacolul “Freedom”, “Tristan si Isolda. Vorbind despre Isolda”, Straussiana”. Tot de la aceeași oră, la Sala Thalia se va desfășura festivalul Concurs de Interpretare Carl Filtsch Ora. Acesta a ajuns la a XXII-a ediție și are loc în perioada 3 - 9 iulie. O oră mai târziu, în Piața Mare va începe Festivalul Tribuna.

Sâmbătă, 8 iulie

Cei mici, sunt așteptați la cele două ateliere de meștirilit de la Teatrul Gong. Primul va avea loc de la ora 10:00, iar al doilea de la 12:00. Tot acolo, de la ora 18:00, se va pune în scenă spectacolul „Hansel și Gretel”, după Frații Grimm.

Bicicliștii, participanți la Turul Ciclist, vor putea fi încurajați și susținuți de pe margine și astăzi. Dacă încă nu ați ajuns la Obor Fest, nu e timpul pierdut. Mai aveți ocazia astăzi și mâine să luați pulsul atmosferei de acolo.

scoala street art festival (18)

Artiștii de la Street Art Festival pregătesc ultimele detalii în ceea ce privește desenele care vor îmbrăca pereții școlilor din Sibiu.  Festivalul Concurs de Interpretare Carl Filtsch, de la Sala Thalia va începe și astăzi de la ora 19:00, urmând ca mâine să se încheie.  În Piața Mare va răsuna muzica, odată cu Festivalul Tribuna. Acesta va începe la ora 20:00 .

Duminică, 9 iulie

În Muzeul Astra, începând cu ora 10:00, se va desfășura Târgul Tradiţii şi cultură gastronomică de pe Valea Hârtibaciului. Astfel, Valea Hârtibaciului se mută în Muzeul în Aer Liber, cu bucătăria şi meşteşugurile sale. Asta pentru că în zona Târgului de Ţară, va avea loc o nouă ediţie a evenimentului dedicat comunităţilor rurale, "Tradiţii şi cultură gastronomică de pe Valea Hârtibaciului", între orele 10:00 - 18:00.

Spectacolul pentru copii „Hnsel și Gretel” de la Teatrul Gong se reia și astăzi de la ora 11:00.

Astăzi este ultima zi în care mai puteți lua parte la Obor Fest, Street Art Festival și Turul Ciclist. Tot astăzi se încheie și Festivalul Concurs de Interpretare Carl Filtsch, de la Sala Thalia.

biciclete cochete_foto Silvana Armat (1) (Copy)

Începând cu ora 16:30, Piața Mare se va umple de „Biciclete cochete”. „Vă invităm cu mare drag în data de 9 iulie în Piața Mare din Sibiu începând cu ora 16:30. Taxa de înscriere constă în zâmbete, fericire, bună dispoziție și voie bună! Dresscode: ALBASTRU! Ce facem? Socializăm, ne plimbăm cu bicicleta, facem un picnic în Piața Mare, suntem răsfățate cu parfumuri, machiaj, coafură, masaj și multe alte surprize”, transmit organizatorii.

De la ora 19:00, Redal Expo e va sărbători Ziua Muzicii Ușoare Românești Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Teatrul de Balet Sibiu continuă tradiția evenimentelor dedicate muzicii ușoare românești cu două concerte de excepție, ce îi vor aduce pe scenă pe unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți români: Monica Anghel, Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Anastasia Lazariuc, Marina Florea, Stela Enache, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu, Aurelian Temișan, Gabriel Dorobanțu și Florin Apostol, dar și pe balerinii TBS, cu momente de dans coregrafiate de Aleisha Gardner, pe muzica compozitorului Adrian Daminescu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus