Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Accident la Turul Ciclist al Sibiului: un antemergător, polițist pe motocicletă, s-a izbit de un autoturism

Accident la Turul Ciclist al Sibiului: un antemergător, polițist pe motocicletă, s-a izbit de un autoturism

Un motociclist care „deschidea“ drumul pentru sportivii care participă la Turul Ciclist al Sibiului s-a lovit, într-o curbă, de un autoturism care circula din sens opus. Accidentul a avut loc în condițiile în care circulația pe respectivul drum trebuia întreruptă.

Polițistul pe motocicletă se afla cu câțiva kilometri înaintea cicliștilor din competiție, rolul său fiind acela de a se asigura că celelalte mijloace de transport sunt oprite. Înaintea polițistului-motociclist au trecut alte mașini de poliție, al căror rol a fost de a opri traficul rutier. Doar că, în Poiana Sibiului, în timp ce polițistul a ”tăiat” o curbă s-a izbit de un Ford Mondeo, care circula pe banda corectă. Șoferul autoturismului a declarat, mai apoi, polițiștilor, că el a ieșit dintr-o curte din satul respectiv, că nu s-a întâlnit cu mașinile de poliție și nici nu știa că la acea oră prin satul său urma să treacă plutonul de cicliști. Polițistul a fost transportat la spital, rănile sale fiind ușoare. Deocamdată, polițiștii cercetează împrejurările producerii accidentului, arată reprezentanții IPJ Sibiu pentru Turnul Sfatului.

Foto: arhiva TS

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah isteților, deci pana la urma ciobanu neutraliza "curcanu" desi de dorit ar fi fost invers...Mno, ase va traba daca va puneți cu prostu'!....
Raspunde

florin

Acum 6 ani

soferul a declarat ce trebuie sa decalri ca sa scapi cel mai bine. lipsa de infromare sau prostia nu e o scuza. daca matura vreo 10-20 biciclisti care veneau din contrasens ? la fel se intampla si la raliuri, se gasesc viteji sau neinformati care circula dupa ce drumul s-a inchis.
Raspunde

Nelu

Acum 6 ani

Trec des prin zona.in fiecare zi la o simpla trecere prin poiana si jina o sa vedeti cel putin 3 cazuri in fiecare localitate de parcari in virf de panta..in curbe fara vizibilitate...si...cit mai mult pe carosabil desi ar fii loc sa parcheze cit mai in afara lui.deci astia nu stiu sa parcheze ca de circulat nici nu se pune problema.cind te intorci..sint alte 3 parcari aiurea.incercati sa circulati prin localitatile astea si o sa vedeti ca in 99% din cazuri de dipa o curba toti localnicii apar cu o jum de masina pe sensul tau.asa ca...ma mir ca a fost doar un incident.sa nu mai vorbim de vaci..cai...liberi pe sosea in fiecare zi.ma intreb chiar nu.i poate educa nimeni??? Ei cred ca daca au bani..pot circula in curbe pe contrasens...pot opri exact in mijocul drumului...pt a vb cu cineva...etc etc etc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus