Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Mai multe cartiere din Sibiu rămân fără apă duminică. Și circulați va fi închisă

Mai multe cartiere din Sibiu rămân fără apă duminică. Și circulați va fi închisă

SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că duminică, 16 iulie, între orele 08:00 – 22:00, vor avea loc lucrări de reparație la magistrala de transport apă potabilă DN 600, la intersecția străzilor Maramureșului și Vasile Cârlova. 

În intervalul menţionat se va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii din cartierele: Ștrand I și II, Lazaret, Reșița, Lupeni, Oțelarilor, Gușterița, Ștefan cel Mare – zona blocurilor, Zona Industrială Est și zona cuprinsă între Șoseaua Alba Iulia – Turismului - Neculce – Malului. De asemenea, se vor înregistra scăderi semnificative ale presiunii în Orașul de Jos ( Piața Cibin - Turnului, 9 Mai - Constituției, Piața Gării - Regele Ferdinand, Uzinei - Parcul Tineretului – Hermann Oberth – Fabricii ).

La dispoziţia consumatorilor vor fi puse autospeciale cu apă menajeră ce se vor deplasa în zonele afectate în funcție de solicitările telefonice înregistrare la Dispecerat.

„Apă Canal” SA Sibiu precizează că pe perioada lucrărilor se va întrerupe circulația rutieră pe străzile Maramureșului ( între Șoseaua Alba – Iulia și strada Doljului) și Vasile Cârlova ( între Maramureșului și Olteniei). Având în vedere aria afectată, la reluarea furnizării apa poate prezenta un aspect ușor tulbure, situație în care consumatorii sunt rugați să lase robineții deschiși pentru o scurtă perioadă de timp în vederea limpezirii apei.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, telefon 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, si astea fac parte tot dintre maretele "realizări" ale lu' tanti Hastrid, nu-i asa?....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

...

Acum 4 ani

no toate, dar limpezirea apei de la robinet va fi considerata cea mai mare realizare a sasoaicei si se va organiza un congres international pe aceasta tema, congres despre care se va scrie pe site-ul wikipedia in limbile romana, engleza, germana si romanes, bnr va emite o moneda de aur care sa marcheze acest eveniment si va aparea si o colectie de timbre cu fata sasoaicei si o picatura de apa. au aparut informatii conform carora nici emisiunea teleenciclopedia nu va rata momentul de glorie suprema, iar casa de filme 5, impreuna cu florin piersic, va lansa un serial bazat pe fapte reale, care va prezenta incredibila limpezire a apei sub atenta indrumare a conducatoarei multiubite cora cea iscusita. manualul "stiintele naturii" va avea o lectie intitulata "de la apa noroioasa la apa limpede si sanatoasa", lectie dedicata circuitului apei prin conductele "apa-canal"
Raspunde

Bunia astia

Acum 4 ani

Ce harnici astia, mai nou lucreaza doar duminica? si nu ar fi mai bine sa schimbe totul prin zona aia, nu sa faca doar carpeli, ca la orice ploaie mai mare refuleaza apa in zona maramuresului.... totusi bine ca n-au oprit apa cand erau 35 de grade afara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus