Marţi,
19.10.2021
Partial Noros
Acum
7°C

O femeie este rănită după ce șoferul unui microbuz a adormit la volan

O femeie este rănită după ce șoferul unui microbuz a adormit la volan

Accidentul a avut loc azi dimineață, în jurul orei 5, pe DN 14, la intrarea în localitatea Ruși. Potrivit polițiștilor, șoferul unui microbuz de marfă, în vârstă de 40 de ani, din Olt, pe fondul oboselii la volan a adormit și a intrat într-un copac.

O pasageră din microbuz, în vărstă de 60 de ani, a rămas încarcerată, fiind nevoie de o echipă de descarcerare a ISU pentru a o salva. Șoferul a reușit să iasă singur din microbuz.

foto Info Trafic Sibiu

accident dn 14 (2)

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus