Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Peste o mie de locuri de muncă rulate pe platforma Turnul Sfatului

Peste o mie de locuri de muncă rulate pe platforma Turnul Sfatului

La aproape două luni de la lansare, platforma de locuri de muncă lansată de ziarul nostru, www.turnulsfatului.ro/locuridemunca se bucură de succes rulând peste o mie de locuri de muncă vacante.

În prezent anunțurile de angajare postate însumează aproape 200 de joburi, din domenii și arii de interes diverse. Ele se adresează unui număr mare de oameni aflați în cutarea unui loc de muncă la Sibiu, stârnind interesul multora din județele învecinate.

Numeroase companii de talie internațională au înțeles rapid beneficiile unui anunț de angajare care ajunge exact acolo unde este nevoie. Printre companiile de renume care recrutează personal în acest moment folosind platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca se numără: Continental, Kaufland, Harting, Marquardt, Visma sau Wenglor.

Pe platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca există anunțuri care se adresează unei game foarte variate de persoane aflate în căutarea unui job. Astfel, există anunțuri care se adresează muncitorilor necalificați – Dream Personal Logistik GmbH, vorbitorilor de limbi străine – CGS, magazinerilor – Guhring, muncitorilor specializați în amenajările interioare, ajutorilor de bucătar – Restaurant Weidner sau ospătarilor și bucătarilor – Kulinarium.

Rezultatele unui anunț postat pe www.turnulsfatului.ro/locuridemunca au stârnit și firmele locale. Expertarom, Tursib, Fântânița Haiducului, Einstein Cafe sunt doar câteva exemple.

Platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca reprezintă un instrument modern, ușor accesibil și optimizat pentru utilizarea zilnică. Orice companie, societate comercială sau instituție publică poate adăuga acum un anunț de angajare într-un timp foarte scurt și oricine este interesat de un loc de muncă îl poate găsi în funcție de domeniul de interes sau aria de specializare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

care, cum?

Acum 6 ani

Gata, ne-am "americanizat"... Nu mai putem vorbi românește. Ca sa vorbesc pe limba voastra: nu de "jaab" avem nevoie, si nici de "maany" ca ne jupoaie bancile cu dobânzile lor.Noi vrem "caashi" capisci?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus