Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
19°C

Phoenix cântă în Muzeul în aer liber Astra sâmbătă

Phoenix cântă în Muzeul în aer liber Astra sâmbătă

În această săptămână, în Muzeul în aer liber se va desfășura cea de-a doua ediție a evenimentului Astra Multicultural. În cadrul acestuia, etniile conlocuitoare ale țării vor pregăti bucate specifice zonei din care vin. Pe lângă aceasta, pe scena de pe lac vor avea loc mai multe momente artistice. Și trupa rock Phoenix va urca pe scenă, sâmbătă, de la ora 19:00.

Printre interpreții și ansamblurile de muzică tradițională, sâmbătă, își va face prezența și trupa Phoenix. De la ora 19:00 scena va fi destinată lui Nicu Covaci și prietenii săi care vor susține un concert Arhaic Rock, urmată, două ore mai târziu de concert Phoenix.

„Evenimentul va fi un maraton cu un element surpriză: arhaic rock, când Phoenix va concerta pe scena de pe lac. De data aceasta, aducând în atenția publicului vizitator istoria și modul în care melodiile formațiilor Phoenix și altor nume din țară s-au inspirat din folclor. Dar din acel folclor autentic, nu din acel folclor commercial care, în momentul de față, a invadat zona de televiziune și așa mai departe”, a spus Ciprian Ștefan, managerul general al Muzeului Astra.

Duminică, 16 iulie, în încheiere, pe scenă vor cânta Roberta Crintea și Nicolae Furdui Iancu, de la ora 19:00.  Cei care își doresc să participe la eveniment, vor trebui să plătească bietul de intrare în muzeu. În caz că vi se face foame și doriți să gustați din preparatele care se vor găti în zona Târgului de Țară, se percepe o donație de minim 10 lei. Cu banii strânși se vor reabilita monumente din muzeu.

Foto: Rareș Helici

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus