Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Tinerii sibieni reprezintă România la „Six nations cup” din  Germania

Tinerii sibieni reprezintă România la „Six nations cup” din  Germania

Între 12 și 18 iulie, ACS CS Viitorul din Sibiu va reprezenta alături de alte echipe România la „Six nations cup”. În acest an, țara noastră va avea cea mai mare delegație la acest eveniment.

Evenimentul se desfășoară din doi în doi ani şi are un caracter sportiv, social și cultural și va avea loc la Marburg, în Germania. Participă orașe înfrățite cu oraşul Marburg, din Franţa, Tunisia, Slovenia, Anglia, precum şi din România.

„ACS CS VIITORUL este la a treia participare, iar în acest an împreună și cu alte cluburi din Sibiu, România va avea cea mai mare delegaţie prezenta la acest eveniment”, spune Cătălin Fărcaș, președinte ACS CS Viitorul.

viitorul fotbal

Proiectul este finanțat de consiliul local prin Primăria Sibiu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus