Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Dacă vă petreceți acest sfârșit de săptămână în Sibiu și nu aveți nicio idee ce ați putea face, avem o veste bună: aveți de unde alege. Puteți să ascultați cum rezonează împreună peste 300 de chitare sau să gustați din preparate tradiționale specifice minorităților culturale din țară.

Vineri, 14 iulie

Încă de la ora 08:00, la Muzeul în aer liber Astra reprezentanții minorităților culturale din România vor începe să gătească în cadrul celei de-a doua ediții Astra Multicultural. Mai multe detalii, aici.

mancare muzeul astra astra multicultural

La orele prânzului, în Parcarea Teatrului, sportul își face propriile reguli la Sibiu Streetball. Începând de astăzi și până duminică, chitariștii își dau întâlnire în Piața Mică. Nu vorbim de 10, nici de 100, ci de 300 de pasionați de muzică. Mai multe detalii despre activitățile care se vor desfășura în cadrul ediției de anul acesta a Sibiu Guitar Meeting, găsiți aici.

Sâmbătă, 15 iulie

ASTRA Multicultural, ediţia a II-a, se va desfășura și astăzi, urmând ca duminică să fie ultima zi. Acest eveniment vine să aducă în prim-plan frumusețea valorilor multietnice, cu ajutorul reprezentanților comunităților din întreaga țară. Mai mult decât atât, de la ora 19:00, pe scena de pe lac va urca trupa rock Phoenix.

Phoenix_credit_photo_Rares_Helici

Sibiu Streetball continuă și astăzi de la ora 12:00, în parcarea Teatrului. Și Sibiu Guitar Meeting își așteaptă iubitorii de muzică să-i urmărească și să-i asculte.

Sibiu guitar meeting

Începând din această seară, Sibiul va găzdui pentru două zile Sibiu Fashion Days. În cadrul acestui eveniment, începând cu ora 19:00, în Piața Mare vor avea loc mai multe prezentări de modă.

Duminică, 16 iulie

Dacă încă nu ați reușit să ajungeți la cea de-a doua ediție a Astra Multicultural, nu e timpul pierdut. Astăzi este ultima zi. Pe scena de pe lac va urca, printre alții și interpretul de muzică populară Nicolae Furdui Iancu.mancare muzeul astra

Sibiu Streetball continuă și astăzi în parcarea Teatrului, iar de la ora 20:00, la Sala Thalia va avea loc evenimentul sub numele „Piano Rocks IV”. Invitatul special al serii este Ovidiu Ioncu „Kempes”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus