Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Problema de la Săliște – Cunța se repetă. Autostrada Lugoj - Deva a luat-o la vale

Problema de la Săliște – Cunța se repetă. Autostrada Lugoj - Deva a luat-o la vale

Un rambleu de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva a luat-o la vale joi dimineaţa, iar Compania de Drumuri a trimis o echipă pentru a verifica efectele și motivul alunecării de teren. Autostrada trebuia inaugurată anul acesta, iar surse citate de site-ul economica.net susțin că din cauza acestei probleme există posibilitatea ca darea în funcțiune să fie amânată pentru 2018.

Rambleul de 70 de metri lungime şi 11 metri lăţime a căzut joi dimineaţa, iar în prezent constructorul s-a mobilizat pentru a remedia deteriorarea au apus pentru economica.net reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva este una dintre cele mai avansate secţiuni aflate în construcţie, fiind realizată în proporţie de aproape 80%, şi era programat pentru deschidere anul acesta.

Contractul pentru construirea celor 21 de kilometri ai lotului 3 Lugoj – Deva a fost atribuit asocierii S.C. Teloxim Con S.R.L. - COMSA S.A. - Aldesa Construcciones S.A. - Arcadis Eurometudes SA pentru 579,93 milioane de lei.

Data de începere a lucrărilor a fost 27 noiembrie 2013 iar cea pentru finalizarea lor era, conform contractului, 27 mai 2016. Noul termen pentru terminarea lucrărilor, precizat pe site-ul CNAIR, este luna august 2017.

Foto: economica.net

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Tara de "grindeni"!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus