Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Jurnalul unui polițist pe autostradă. Șase amenzi pentru +180 km/h

Jurnalul unui polițist pe autostradă. Șase amenzi pentru +180 km/h

Șase șoferi au fost amendați pe Autostrada Sibiu – Deva într-un interval de șapte ore. Cu cea mai mare viteză înregistrată a fost prins pe aparatul radar un sibian. Acesta avea 197 km/h. O șoferiță din Brașov a fost foarte aproape să ajungă la 200 km/h. A fost înregistrată de radar cu 192 km/h.

Echipajele Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, ieri, în total, 11 conducători auto, care circulau cu viteze excesive, pe autostrăzile A1, A2 și A3. Pe porțiunea de autostradă Sibiu – Deva au fost depistați cei mai mulți: șase.

La ora 12.05, polițiștii au depistat un bărbat, de 45 de ani, din Vișeu de Sus, conducând pe autostrada A1 Sibiu — Deva calea 1, km 308, cu viteza de 181 km/h.

La ora 14.05, un clujean, de 23 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu 194 km/h.

La ora 14.33, polițiștii au mai depistat un bărbat, de 32 de ani, din Sibiu, conducând un auto, pe autostrada A1 Rm. Vâlcea — Deva calea 1, km 323, cu viteza de 197 km/h.

La ora 15.43, un alt bărbat, din București, de 48 de ani, a fost filmat de aparatul radar circulând cu viteza de 208km/h.

La ora 17.41 polițiștii au mai identificat o femeie, de 32 de ani, din Brașov, conducând cu viteza de 192km/h. Șoferița a primit o amendă de 1.305 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Un alt bărbat, de 45 de ani, a fost depistat, pe e autostradă circulând cu viteza de 183 km/h, la ora 19.11, fiind sancționat contravențional cu amenda de 1.305 de lei și fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Toți au fost amendați cu 1.305 de lei și le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

ss

Acum 4 ani

amenzile sunt prea blânde pentru asemenea viteze. dar....daca e sa fim corecți pana la capăt si Politia Rutiera trebuie amendată....staționează aiurea cu radarul si sare in fata mașini de pe banda de urgenta la viteze de +130,cand ar trebuii sa folosească sistemul "folow me",folosit in toata Europa civilizata.....la un moment dat unul o sa fie luat pe capota....
Raspunde

un sas

Acum 4 ani

Adevarul este ...educatia rutiera lipseste cu desavarsire la conducatorul auto roman .Nu isi dau seama la ce pericole se expun. Nu de mult intr-o parcare din Germania un concetatean cu numar deTM a parcat autoutilitara diagonal pe trei locuri ptr.PKW .In momentul cand i-am atras atentia ca nu se afla RO unde se practica obiceiul a cascat ochii mari si nu intelegea cu ce a gresit...
Raspunde

MC.D

Acum 4 ani

Nu educatia rutiera lipseste, ci doar prostia si indiferenta o acopera in totalitate...5000 lei amenda si minim 6 luni permisul suspendat, apoi sa vezi cum circula toti cu 120 km/h in loc de 130km/h pe autostrazi...De unde ideea ca putem circula cu pana la 10km/h peste viteza maxima admisa fara a fi sanctionati? Asta este loc pentru negociere cu militianul! Cum ies toti romanasii din tara, cum merg frumos cu 5-10 km/h sub limita admisa?!?!?!
Raspunde

Valentin

Acum 4 ani

Autostrada ramnicul valcea -deva ??? Nu va suparati jurnalisti lui peste pe unde trece autostrada asta , prin cer???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus