Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Un biciclist a fost acroșat de un TIR în Axente Sever

Un biciclist a fost acroșat de un TIR în Axente Sever

Șoferul unui TIR cu numere de DB nu a păstrat distanța regulamentară față de un biciclist și l-a acroșat. Potrivit polițiștilor, acesta a fost transportat la spitalul din Mediaș. Accidentul s-a petrecut pe DN 14, în localitatea Axente Sever, iar traficul a fost blocat pe sensul de mers Sibiu -Mediaș, până la terminarea cercetărilor la fața locului.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Ionut Vl

Acum 6 ani

Va da-ti ca saraci cu biclele pe drumurii circulate de masinii asa va trebuie poate va anvata-ti minte
Raspunde

sighian

Acum 6 ani

Mai taci dreacu de troll oltean borat-jegos!
Raspunde

Diana CAN

Acum 6 ani

Ce noutate ne spui Ionuț? În România sunt oameni săraci?..... Da ai dreptate, dar poate că biciclistul a optat să meargă cu bicicleta și nu cu mașina. Ce te face să crezi că biciclistul este un om sărac? Dacă șoseaua respectivă este periculoasă pentru bicicliști, trebuie marcată corespunzător, cu semn de interzicere a bicicletelor, așa cum sunt marcate autostrăzile. Deci autoritățile locale trebuie să ia măsuri de prevenirea acestor accidente. De asemenea, conducătorii camioanelor ar trebui să-și cunoască gabaritul. Iar nu în ultimul rând, ar trebui să fie politicoși, să respecte pe cei din jur, în special pe cei cu care împart șoseaua.
Raspunde

RE ardelean 100%

Acum 6 ani

A dracului pastrav a prins glas Mamaia-ta se plimba cu BMW
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus