Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Kaufland angajează la Sibiu. Salariul brut pornește de la 2000 și ajunge la 3800 de lei

Kaufland angajează la Sibiu. Salariul brut pornește de la 2000 și ajunge la 3800 de lei

Compania Kaufland a depășit cifra de 15.000 de angajați în România și continuă extinderea. În prezent Kaufland face angajări pentru magazinele din Sibiu și caută să recruteze lucrători comerciali part-time.

Conform unui comunicat de presă al companiei, salariul minim brut al lucrătorilor comerciali a ajuns în acest an la suma de 2.000 lei, cu tichete de masă incluse. În funcţie de vechime, salariul acestora poate ajunge chiar şi până la suma de 3.800 lei brut. Asta înseamnă un salariu net minim de 1450 de lei și un salariu net maxim de 2665 lei.

Pe lângă tichete de masă şi asigurarea voluntară de sănătate, Kaufland oferă avantaje care sprijină angajaţii să realizeze un echilibru sănătos între viaţa personală şi cea profesională. Printre acestea se numără programul flexibil de lucru, abonamente la săli de sport, tarife speciale la anumite hoteluri şi posibilitatea de a împrumuta cărţi, gratuit, prin intermediul Bookster.

„Suntem cu adevarăt o familie, în sensul că poti apela la colegii tăi când ai nevoie de liber sau la sistemul de lucru flexibil, când încerci să echilibrezi activitatea profesională cu viaţa personală”, spune Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.
Totodată, compania încurajează un stil de viaţă sănătos şi dezvoltă activ iniţiative care să  îmbine viaţa profesională cu cea personală a angajaţilor. Câteva exemple în această direcţie sunt  cursurile de yoga cu traineri personali dedicaţi exclusiv angajaţilor Kaufland şi copiii acestora sau antrenamentele de atletism şi jogging pentru pasionaţii care vor să-şi însuşească o pregătire fizică şi mentală, în vederea atingerii cu succes a obiectivelor propuse.

Retailerul oferă angajaţilor săi mai multe zile de concediu de odihnă anual, respectiv 22 de zile lucrătoare, peste perioada minimă legală de 21 de zile. Ele sunt suplimentate în funcţie de vechime şi pot ajunge până la 27 de zile pe an, cu aproape o săptămână mai mult decât prevede legislaţia din România.

„Ne dorim nu doar angajaţi, ci şi cetăţeni implicaţi - şi de aceea fiecare coleg are dreptul la 2 zile libere plătite pe an în care se poate dedica unor acţiuni de voluntariat - de la mediu şi până la susţinerea pacienţilor care se confruntă cu boli incurabile”, mai declară Estera Anghelescu.

Conform unui anunț de angajare postat pe platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, Kaufland Sibiu recrutează lucrători comerciali part-time.

”Printre sarcinile tale ca şi lucrător comercial se pot număra: recepția, depozitarea și manipularea produselor, aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor, verificarea termenelor de valabilitate, servirea amabilă și orientată    către client la vitrina asistată, grill și casele de marcat”, se arată în anunț.

Cei interesați își pot depune CV-ul direct pe platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

care, cum?

Acum 6 ani

Pai da, angajează cu un brut de 2000 lei pentru full-time, decat ca au nevoie de salahori pentru maxim 2-3 ore pe noapte pentru carat si aranjat rafturile in intervalul 23p.m-2 a.m.! Da' asta, sa nu spuneti c-o știti de la mine...
Raspunde

Che

Acum 6 ani

Aștept cu interes să intre Aldi pe felie sa le-o tragă la buci increzutilor ăstora..
Raspunde

(-)

Acum 6 ani

Taci prostane, si mesteca "ciungă"!
Raspunde

vali

Acum 6 ani

kaufland ofera in 2017 1800 brut , si intre 17-20 bonuri de masa , hamaleala , munca pe plantatie pe masura ,au inceput sa hamaleasca lumea pe toate raioanele !
Raspunde

Niță Ionică Stelian

Acum 6 ani

Bună ziua aşi dori să fac parte din echipa dumneavoastră de lucru. A şi dori daca se poate la un program part timpe .Numărul de telefon:0754598709
Raspunde

Nelly

Acum 6 ani

Pt. program cu timpe sa te adresezi lui Iohannis.
Raspunde

Idita

Acum 4 ani

Bună ziua!Ași dori să fac parte din echipa dumeavoastra
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus