Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

15 studenți la specializarea Marketing vor avea taxele școlare plătite de către KeepCalling

15 studenți la specializarea Marketing vor avea taxele școlare plătite de către KeepCalling

KeepCalling, companie internațională de telecomunicații cu sediul central în Sibiu, va acoperi și în anul universitar care urmează taxa de școlarizare pentru 15 din cele 35 de locuri cu taxă ale specializării Marketing din cadrul Facultății de Științe Economice Sibiu. Este pentru al treilea an consecutiv când KeepCalling acordă astfel de burse studenților de la Marketing, astfel încât compania sibiană va acoperi în continuare taxele pentru studenții din anii II și III care obțin media generală peste 8.

Programul „KeepCalling te susține la început de carieră” a fost demarat în 2015, printr-un parteneriat încheiat între companie și Facultatea de Științe Economice a Universității „Lucian Blaga din Sibiu“, anunță reprezentanții instituției de învățământ superior. În 2015 au fost acoperite taxele de școlarizare pentru 30 de studenți, iar în 2016 – pentru 23. „Pe lângă subvenționarea taxei, KeepCalling a susținut de-a lungul celor doi ani de parteneriat diverse workshop-uri în cadrul facultății, cu scopul de a-i familiariza pe studenți cu partea practică a marketing-ului online, dar și cu tool-urile folosite pentru crearea și monitorizarea campaniilor de advertising. Studenții au avut astfel șansa să-și dezvolte competențe și abilități care îi vor ajuta să se integreze mai bine pe piața muncii“, se arată în comunicatul emis pe această temă.

În anul universitar recent încheiat, studenții de la Marketing au putut face practică într-un mod cât se poate de aplicat, pentru promovarea turismului sibian în mediul online. „Sprijinul KeepCalling a constat în alocarea unui buget de marketing pentru campanii publicitare online și sesiuni de mentorat pe perioada de organizare și desfășurare a evenimentelor alese: Șezătoarea de la Avrig, Ziua Fotografierii Naturii de la Săliște și Servus Transilvania Fest, ce se va desfășura la Biertan în 18-20 august“, se mai arată în comunicatul amintit.

KeepCalling este o companie internațională de telecomunicații, înregistrată în S.U.A., ce activează pe piața internațională de telefonie din anul 2002. Compania are sediul central in Sibiu din anul 2003 și birouri în Bolivia și Atlanta, SUA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

trei puncte

Acum 5 ani

stiti ce fac advertorialele astea insistente? repulsie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus