Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Hoți din Tălmaciu, prinși după ce au scos prada la vânzare pe internet

Hoți din Tălmaciu, prinși după ce au scos prada la vânzare pe internet

Polițiștii sibieni au reușit ieri să prindă doi hoți din Tălmaciu, căutați de câteva zile, după ce aceștia au scos bunurile furate la vânzare pe internet.

Angajații Poliției Orașului Tălmaciu avea deja în lucru un dosar penal pentru furt calificat, însă autorii au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore abia ieri.

Concret, în noaptea de 23/24 iulie, autori necunoscuți au pătruns prin efracție într-o societate comercială din Tălmaciu de unde au sustras diferite bunuri, precum: aparatura electronică, bani, cărucioare folosite la manipularea mărfii, biciclete.

”În continuarea activităților specifice desfășurate în acest dosar, coroborate cu informațiile deținute privind oferirea spre vânzare pe un site a unor bunuri care corespund celor sesizate ca furate, polițiștii din Tălmaciu au identificat și reținut pentru 24 de ore două persoane de sex masculin”, arată reprezentanții IPJ Sibiu într-un comunicat de presă.
Asupra celor doi bărbați, în vârstă de 17 și 20 de ani, polițiștii au găsit  o parte din bunurile furate, inclusiv cele oferite spre vânzare în mediul on-line. În cadrul anchetei, cei doi bărbați au recunoscut faptul că bunurile au fost sustrase din interiorul societății comerciale.

Împotriva celor doi bărbați s-a dispus reținerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Totodată, cercetările au fost extinse cu privire la un al treilea bărbat, existând suspiciunea rezonabilă că ar fi participat la comiterea furtului alături de cei doi.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Poliției Orașului Tălmaciu în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

kokos

Acum 6 ani

Mai rar asa hoti prosti , sa puna pe internet bunurile furate imediat dupa furt!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus