Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Colectiv, încă o victimă

Colectiv, încă o victimă

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 65, după ce unul dintre răniți și-a pierdut viața, scrie hotnews.ro, care citează un anunț făcut de Asociația Colectiv GTG 3010. "65! Numărul victimelor după tragedia Colectiv crește. Dumnezeu să te odihnească, Răzvan!", arată o postare pe pagina Asociației Colectiv GTG 3010.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv, 27 de persoane și-au pierdut viața în noaptea tragediei și 37 ulterior, în spitale din București și din străinătate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Bah baietz, decesu' are vreo legătura cu vreo trauma dobândita la incendiu, sau o murit ca o facut indigestie? C-asa, de murit vor muri cu toții, mai devreme sau mai târziu, indiferent c-or fo' au ba ranitz...Învătați si voi odata sa scrietz mai "citetz" ca suntetz baietz mari de-acu'!
Raspunde

hmhm

Acum 5 ani

Da, are legatura cu incendiu, ca si-a pierdut iubita in incendiu, iar supravietuitorii nu au fost asistati de nici un psiholog. :(
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 5 ani

la colectiv a fost gaz de lupta,pus inbtentionat pentru aliminarea lui ponta. pacat de morti nimeni nu este condamnat de ce patroni,artificieri transportatori ninmic sa stiut ca vin 350-400 intro sala de 80 de locuri nu afost nimic decit un asasinat politic pus la cale de aia lui csolos de la bruxells pacat de tineii care au murit DEGEABA pentru visul GUVERNUL MEU
Raspunde

medicamente

Acum 5 ani

Cred ca ai inhalat din gazul ala....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus