Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
3°C

VIDEO Jina: Fanii lui Pomohaci l-au protejat la urcarea și coborârea de pe scenă

VIDEO Jina: Fanii lui Pomohaci l-au protejat la urcarea și coborârea de pe scenă

Preotul caterisit de Biserica Ortodoxă, Cristian Pomohaci a fost primit cu aplauze și a primit flori de la zeci de admiratori la Festivalul Sus pe Muntele din Jina, desfășurat sâmbătă și duminică în localitatea din Mărginimea Sibiului. ”Dați-mi voie să fac o dedicație specială slujitorului sfântului altar care slujește aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfințită și să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce", a spus de pe scenă fostul preot, citat de Agerpres. Fostul preot a cântat și glumit 40 de minute cu cei prezenți, dar a refuzat să dea declarații jurnaliștilor.

Un grup de fani ai lui Pomohaci l-a protejat la urcarea și coborârea de pe scenă pe fostul preot.

La festivalul de la Jina au fost prezenți sâmbătă și duminică aproximativ 10.000 de oameni, potrivit primarului comunei, Vasile Gheorghe Beschiu.

Sursa video: Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

Cisnadian

Acum 6 ani

Fanii l-a protejat? Cred ca a bagat friica in voi pomohaci asta :))
Raspunde

Ion Ionescu

Acum 6 ani

Faptul ca la Jina Pomohaci are fani, nu ne deosebeste din păcate de Vaslui.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 6 ani

Dezamagire totala, toata sleahta de jurnalisti convertiti in judecatori asteptam huiduiala si sfantul scandal aducator de trafic pe site, cand colo ce sa vezi, teapa! Ramasera cu buza umflata toti, poporul e mai destept ca voi loserilor. Pana cand Justitia nu zice altfel omul e nevinovat, dar pentru voi asta nu conteaza. Ati salivat cu spume cand BOR l-a caterisit pe Pomohaci pe motiv ca nu a adus probe prin care sa demonstreze ca e nevinovat (!). Nici pas n-ati suflat despre aberatia asta, fiindca nu el trebuie sa demonstreze ca e nevinovat, ci acuzatorii trebuie sa convinga Justitia ca e vinovat. Ce mai rad de voi ca v-a murit traficul pe site, fie-i odihna vesnica!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

gigi

Acum 6 ani

Ce aveti cu omul? Cei pe care a incercat sa-i corupa sexual sa fi facut reclamatie la momentul respectiv, nu dupa ani de zile! Asta e o campanie prin care incearca sa se loveasca in bisrerica!
Raspunde

tara de cretini crestini

Acum 6 ani

gigi esti un bou. pe de alta parte daca cei agresati sunt copii, cand ar fi trebuit sa faca reclamatie? la 18 ani, sau inainte, cand trebuia sa le spuna parintilor ca pomohaci, a incercat sa-i converteasca la cele lumesti, impotriva vointei lor. apropo gigi ai fete, de nu te doare de pomohaci?
Raspunde

Eu

Acum 6 ani

Da ma....voi ăștia care-l pupați pe bulanul asta (știm noi unde ii place lui sa fie pupat, avem dovada video ) sariti ca termitele. In loc sa îl huiduiți și sa-i arătați obrazul "belgianului" voi ii pupați mâna .....ce câștigați? Voi toți ăștia credeți in Moș Crăciun și in pomohaci.....sigur aveți impresia ca barza v-a adus și pe voi.
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Pai da, i aparara pidindosu' sa nu-l ia romanii pe la spate, asa cum-i place lui sa-i ia....
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Reduși azi Fani ai lui Pomohaci tot mai mulți azi sint pe invers
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Daca biserica a luat asemenea hotărâre si anume sa al excludă fiind vinovat de homosexualitate si pedofilie voi FANI încurajați exemplele negative si sa nu va mirați ca pe viitor va fi vai de fundu vostru.RUSINE auzi sa protejezi un pedofil de ziaristi
Raspunde

Balena Rosie

Acum 6 ani

Ciobanii il înțeleg cel mai bine pe c_guristu'l asta. Când li se pune pata nu se mai gândesc dacă mioara este minoră!
Raspunde

josepph

Acum 6 ani

Unde sunt cei 10.000? Câteva oi proaste, acolo...
Raspunde

eu

Acum 6 ani

Rusine margineni .Voi care sinteti simbolul ardealului si pastratoriir traditiilor a puritatii satului romanesc puteti sa va injositi atit de mullt incit sa intimpinati cu flori o persoana care poate fi un agresor al copiilor vostri.Rusine pentru acel tata care a pus propiul copil sa inmineze flori unui pedofil.Inca odata rusine.
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

asta se crede schwarzeneger sau cine?bodygarzi fani sa il protejeze sau sa io protejeze?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lucretian

Acum 6 ani

V-a place doar sa da-ti cu noroi an oameni care au valoare si artistica si spirituala. Nu a zus nimeni ca pomohaci e vreun sfant dar are harul Domnului an el si voua v-a e ciuda, v-a ofticati ca el e mai aproape de Iisus decat voi necredinciosiii. Lasa-ti valorile an pace paganilor!!!
Raspunde

iuliana

Acum 6 ani

@Lucretian: Grija mare, ionutVl te așteaptă la colț, sa ti-o tragă la ci-oc pentru plagiat!
Raspunde

Ivana

Acum 6 ani

ori unde merge el este urmat de un autocar cu oameni de-ai lui peste tot la spectacole. Aceia ii aduc florile, asta o face intotdeanuna si sunt platiti de el si florile si le plateste singur, ca sa faca impresie. Cine a mai fost la spectacole cu el si il cunoaste, stie foarte bine practica lui, mai ales artistii. Dar de ce nu spuneti cati bani ia pe o cantare? .....? Dumnezeu sa-l ierte si pe noi daca-l judecam. De vorbe ca poveste o sa mai scrie multi neavizati doar ca sa spuna ceva. Oare chiar sa scri fara sa cunosti.... asa.... pentru ce ? ati epuizat subiectele cu oameni de onoare? sau nu-i vedeti
Raspunde

Coolio

Acum 6 ani

Relatiile pre-apropiate var-verisoara, sora-frate sunt ceva ce se intampla ocazional in Jina si nu se supara nimeni. Acu veniti voi sa faceti scandal ca Homohaciu o vrut si el putin ciocan.
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Idioți sint cei care-l plătesc pe Pomohaci pt o cântare si stau cu gura deschisă lingă schena poate le pică ceva de la Pomohaci
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus