Vineri,
18.09.2020
Parțial Noros
Acum
23°C

Primarul Constanței vrea modelul Sibiului aplicat în Mamaia

04 August 2017 11:26

Primarul Constanței vrea modelul Sibiului aplicat în Mamaia

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a spus marţi, la o întâlnire cu investitorii din turism, că anul viitor toate parcările din Mamaia vor fi cu plată. Primarul a dat exemplul Sibiului, Brașovului și Timișoarei, unde în centrul istoric parcările sunt cu plată. “Pentru anul viitor, vă anunţ de pe acum, toate parcările vor fi cu plată. Aşa cum mergem, de exemplu, la Braşov, la Sibiu, la Timişoara, peste tot toată lumea plăteşte un tarif pe oră. Vom face acelaşi lucru. Evident, pentru angajaţi vom face o politică de preţ mai mică pentru că este un transport de necesitate şi vom dubla această politică cu o politică de punere în acord a reţelei de transport în comun în funcţie de angajaţii pe care dumneavoastră îi aveţi”, a transmis primarul Constanţei, citat de News.ro.

Preşedintele FPTR, Mohammad Murad, a propus ca turiştii să fie exceptaţi de la plata parcării, iar aceasta să fie achitată doar de către constănţeni, considerând că turistul care vine şi achită cazarea nu mai trebuie să achite încă o taxă. ”M-aş bucura să avem nişte parcări speciale pentru constănţeni încât să dăm prioritate turiştilor. Sunteţi de acord că cei care vin din Botoşani şi stau la hotel trebuie să aibă prioritate înaintea constănţenilor? Şi atunci mai bine să fie plata pentru constănţeni. Cei care vin, plătesc hotelul cu 300 de lei, nu este normal să plătească încă o taxă. Nu este normal să taxăm turistul în orice mod şi în orice face”, a afirmat preşedintele FPTR.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

c

Acum 3 ani

Dl Bratu, suntem satui de titluri bombastice care nu au o legatura concreta si coerenta cu articolul. Sibiul e mentionat pe langa alte orase si nu e un exemplu punctual e un unul general.
Raspunde

Ionut

Acum 3 ani

"modelul Sibiului". "Decat" clickbait
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Oana S.

Acum 3 ani

Modelul Sibiului= olteni rapanosi si prapaditi, ciorba de burta, manele si analfabeti.
Raspunde

€€€€€€

Acum 3 ani

Exact fah, tocmai ti-ai descris natia in Sb :))) Spor la ''munca'' !
Raspunde

a

Acum 3 ani

1. "pentru angajaţi vom face o politică de preţ mai mică " dar de ce nu se dau aprobari de constructie pentru activitati (societati comerciale, institutii) care sa-si prevada parcari in curte? 2. sa pui turistul sa tot umble dupa tichet de parcare mai bine il alungi, chiar, de ce nu il taxezi forfetar procetual la cat consuma (stat la hotel, mancat la restaurant, delfinariu etc.)?
Raspunde

mutu de la manutanta

Acum 3 ani

Unii nu mai stiu cum sa ne jecmaneasca! Daca sasu a avut ideea cu parcari platite si ridicarea masinilor parcate neregulamentar, hop si urmasul lui Mazare, adica dl. Decebal Fasole... Noroc cu turcul sau tatarul, ce-o fi, care are idei mai bune...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus