Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Zborul Wizz Air spre Londra a fost anulat. O pasăre a lovit un motor

Zborul Wizz Air spre Londra a fost anulat. O pasăre a lovit un motor

Zborul companiei Wizz Air, numărul 3771, de la Sibiu la Londra, cu plecarea programată astăzi, la ora 18:10, a fost anulat. După decolare, o pasăre a lovit unul dintre motoarele aeronavei, motiv pentru care pilotul comandant a decis întreruperea zborului și întoarcerea aeronavei la sol. În aceste condiții, pasageri au fost debarcați și rerutați, în funcție de opțiunile personale și posibilitățile operatorului aerian, anunță Aeroportul Sibiu.

O echipa de intervenție din partea operatorului aerian a sosit deja la fața locului, pentru evaluarea situației și stabilirea măsurilor de remediere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

cind herr ala de la pdl,bucur, a zis ca aeroportul are probleme mos martin botesch cu werner johanes lau bagat afara RAUS tante cimpan probabil merge cu caruta la marpod ca nu stie ce e ala un aeroport!incopententa mica ce stii?ca sibiul e capitala culinara sa stai la ciolan!
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Al dracu pasarica, o fi fost vreo Archaeopteryx, sau vreo zana-hipopotam cu aripioare magice :))) Era sa intreb daca pasarea avea fusta, sau pasaroi cu blugi, dar au luat-o altii inainte. Avem manipulare genetica, bomba cu hidrogen, pasta de dinti in 3 culori, tentative de producere antimaterie ... si ne incurca o pasarica :)) Eu zic sa dam in judecata inginerii aeronautici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus