Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Zborul Wizz Air spre Londra a fost anulat. O pasăre a lovit un motor

Zborul Wizz Air spre Londra a fost anulat. O pasăre a lovit un motor

Zborul companiei Wizz Air, numărul 3771, de la Sibiu la Londra, cu plecarea programată astăzi, la ora 18:10, a fost anulat. După decolare, o pasăre a lovit unul dintre motoarele aeronavei, motiv pentru care pilotul comandant a decis întreruperea zborului și întoarcerea aeronavei la sol. În aceste condiții, pasageri au fost debarcați și rerutați, în funcție de opțiunile personale și posibilitățile operatorului aerian, anunță Aeroportul Sibiu.

O echipa de intervenție din partea operatorului aerian a sosit deja la fața locului, pentru evaluarea situației și stabilirea măsurilor de remediere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

cind herr ala de la pdl,bucur, a zis ca aeroportul are probleme mos martin botesch cu werner johanes lau bagat afara RAUS tante cimpan probabil merge cu caruta la marpod ca nu stie ce e ala un aeroport!incopententa mica ce stii?ca sibiul e capitala culinara sa stai la ciolan!
Raspunde

€€€€€€

Acum 5 ani

Al dracu pasarica, o fi fost vreo Archaeopteryx, sau vreo zana-hipopotam cu aripioare magice :))) Era sa intreb daca pasarea avea fusta, sau pasaroi cu blugi, dar au luat-o altii inainte. Avem manipulare genetica, bomba cu hidrogen, pasta de dinti in 3 culori, tentative de producere antimaterie ... si ne incurca o pasarica :)) Eu zic sa dam in judecata inginerii aeronautici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus