Sâmbătă,
28.11.2020
Ceata
Acum
-3°C

USR Liberal, peste USR Progresist. Împotriva Coaliției

14 August 2017 11:21

USR Liberal, peste USR Progresist. Împotriva Coaliției

Referendumul intern din USR s-a încheiat duminică, iar majoritatea a înclinat spre o poziție față de modificarea Constituției, iar poziția ar urma să fie împotrivă.

Din totalul de 1.829 de membri USR au votat 1.453, prezența finală la vot fiind de 78%. Dintre aceștia, 52,7% au votat pentru poziționarea partidului față de inițiativa de modificare a Constituției inițiată de Coaliția pentru Familie. La întrebarea „Susţineţi ca USR să aibă o poziţie ca partid pe tema referendumului Coaliţiei pentru Familie?" 766 au votat DA, iar 682 au votat NU.  La întrebarea „Cum trebuie să se poziţioneze USR ca partid pe tema referendumului Coaliţiei pentru Familie?” 184 au votat PRO, iar 864 au votat CONTRA", precizează Uniunea Salvaţi România.

Rezultatele referendumului intern vor fi validate de Biroul Național al USR care se reunește în ședință în cursul zilei de astăzi. Rezultatele referendumurilor interne vor constitui o bază pentru luarea deciziilor în cadrul Biroului Național al USR, menționează comunicatul USR.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută emisiunii „În fața ta” de la Digi24, Nicușor Dan a explicat că în USR există două grupări - „USR progresist”, reprezentată de Vlad Alexandrescu și Florina Presadă, și „USR liberal”, susținut de Cristian Ghinea și Dan Barna.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Gruia

Acum 3 ani

S-a votat ca sa nu se voteze. :)
Raspunde

Conştiinţa vie.

Acum 3 ani

ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

usr nu te mai plateste soros????????????
Raspunde

Cl. anul politic

Acum 3 ani

Hai la lupta cea mare/ Ghinea cu Barna să ne unim/ Multinaționala/ Prin noi s-o făurim.
Raspunde

m

Acum 3 ani

F.bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus