Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-6°C

Policlinica Spitalului de Urgență Sibiu este închisă azi

Policlinica Spitalului de Urgență Sibiu este închisă azi

Astăzi este ultima zi a minivacanței acordate odată cu sărbătoarea Sfintei Maria, iar Spitalul Județean Sibiu informează că Policlinica este închisă azi. În schimb, de mâine, își va relua programul normal. 

Dacă ieri, luni, 14 august, în cadrul Ambulatoriului de Specialitate și al secțiilor SCJU Sibiu s-a lucrat după program normal, astăzi, de Sf. Maria Policlinica este închisă. Dar,  Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează non-stop.

„În data de 15 august 2017 (sărbătoare legală – Adormirea Maicii Domnului) Ambulatoriul de Specialitate este închis. În cadrul secţiilor SCJU Sibiu, în data de 15.08, este asigurat serviciul de gardă”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Decebal Todăriță.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus