Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Două turnee de calibru pentru juniorii Interstar

Două turnee de calibru pentru juniorii Interstar

Grupele de juniori ale clubului sibian Interstar au participat săptămâna trecută la cel mai mare turneu de fotbal din sud-estul Europei, ce a avut loc la Brașov. Sub denumirea Brașov Juniors Cup, competiția a aliniat la start cele mai bune echipe din România dar și unele dintre cele mai bune echipe din zona sud-estică a continentului. Juniorii sibieni au participat la trei dintre cele patru categorii de vârstă și au reușit, la fiecare categorie, să ajungă în fazele eliminatorii, din peste 30 de echipe participante. Grupele 2008 și 2009, pregătite de Ioan Bulea, au încheiat competiția în partea superioară a clasamentului, la fel și grupa 2007, pregătită de Horațiu Bara Graeff. Chiar dacă nu au atins fazele superioare ale competiției, și piticii de la grupa 2010 s-au descurcat de minune și au lăsat o impresie foarte bună. "Considerăm că am avut parte de un turneu bun, reușit, în care am întâlnit echipe deosebite. Am demonstrat că juniorii sibieni au valoare și că fotbalul sibian are un viitor. Mulțumim Primăriei Sibiu pentru tot sprijinul acordat", spune antrenorul Horațiu Bara Graeff.

13419041_1097034797020232_1178546739306959053_n

Pentru tinerii fotbaliști sibieni nu urmează o pauză bine meritată ci o nouă competiție, cel puțin la fel de solidă. Juniorii sibieni participă în această perioadă la Cupa E-On Kinder, un turneu extrem de puternic ce se desfășoară la Târgu Mureș. Alături de clubul Interstar, la turneu participă Steaua, Dinamo, Academia Gheorghe Hagi, Czech Team, Luceafărul Cluj, Kinder Mureș, Kids Tâmpa, Juniorul Suceava, LPS Vaslui, Corona Brașov și Cautis București. Grupele 2007, 2009 și 2010 au intrat deja în focul competiției iar la începutul săptămânii viitoare vor începe meciurile și grupele 2006 și 2008. Participarea la ambele competiții este cofinanțată de Primăria Sibiu și Consiliul Local Sibiu prin Agenda Sportivă.

interstar-2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus