Marţi,
15.06.2021
Innorat
Acum
12°C

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Iași. Pilotul a murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Iași. Pilotul a murit

Ieri după masă, în localitatea Tătăruși din județul Iași, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. La bord se aflau două persoane, dintre care una a murit.

Una dintre cele două victime ale accidentului aviatic de la Tătăruși, pilotul aparatului, a decedat în ciuda eforturilor făcute de echipajul aeromedical, a declarat, sâmbătă, Diana Cimpoieșu, coordonatorul SMURD Iași, pentru Agerpres. Potrivit acesteia, cea de-a doua persoană este stabilă, conștientă, dar în urma impactului cu solul a suferit multiple contuzii.

Traian Ungureanu este numele pilotului avionului de mici dimensiuni, YR 5228, care și-a pierdut viața în accidentul aviatic care a avut loc în jurul orei 17,00. Prefectul Marian Șerbescu a declarat, pentru AGERPRES, că avionul făcea primele manevre pentru a se înălța, moment în care a căzut într-o râpă.  Aparatul participa la un antrenament pentru ziua comunei Tătăruși care urma să aibă loc duminică, alături de șase avioane particulare. Sursa foto

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus