Miercuri,
08.02.2023
Cer Senin
Acum
-4°C

Europarlamentarii români ai PNL au votat împotriva României (CP)

Europarlamentarii români ai PNL au votat împotriva României (CP)

PSD Sibiu reclamă atitudinea ostilă a europarlamentarilor PNL care mint și fac România de râs în întreaga Europă. Theodor Stolojan (PNL), Daniel Buda (PNL), Marian Jean Marinescu (PNL), Siegfried Mureșan (PNL), Cristian Preda (PNL), Mihai Țurcanu (PNL), Traian Ungureanu (PNL), Adina Vălean (PNL) nu sunt nimic altceva decât portavocea președintelui Iohannis care a dat Sibiul pe mâna ”succesorilor în drepturi” ai Grupului Etnic German.

Iohannis acționează permanent împotriva intereselor românilor și votul PNL-ului pentru “Rezoluția ÎMPOTRIVA României” din Parlamentul European demonstrează acest lucru încă o dată.

Iohannis nu se oprește din această campanie de defăimăre a țării noastre la nivel internațional și s-a plâns că România nu e capabilă să preia Președinția Consiliului Uniunii Europene începând de anul viitor. În urma declarațiilor aberante ale lui Werner Iohannis, premierul Finlandei, Juha Sipilä, a intervenit public și a transmis că Guvernul de la Helsinki este gata să înceapă mandatul european din ianuarie 2019, în locul României.

Aceasta declarație pune România din nou într-o postură periculoasă din punct de vedere al imaginii publice la nivel internațional. România nu va conta pentru Bruxelles până când președintele acestei țări nu va înțelege că trebuie să pună pe primul loc interesele poporului său și nu ale străinilor.

Nu este normal ca România, un stat democratic, pro-european, să fie pusă la zid din cauza unor campanii de denigrare a Executivului și a majorității parlamentare, campanii conduse de anti-românii din PNL. Europa trebuie să cunoască realitatea: în România, societatea civilă este liberă și neîngrădită, votul românilor este democratic, legile justiției sunt constituționale, transparente și au girul judecătorilor Curții Constituționale, autoritate de jurisdicție constituțională în România, independentă față de orice altă autoritate publică. Legile Justiției sunt astăzi necesare pentru România eliberată de sub regimul toxic instaurat de Băsescu, fostul șef al studentei de la Moscova, Turcan Raluca, actualmente mare „penelistă”.

România este o voce în Europa, iar această voce trebuie să se facă auzită, dar pentru acest lucru este nevoie mai întâi de toate de unitatea și solidaritatea tuturor europarlamentarilor trimiși la Bruxelles prin votul românilor, care își exprimă astfel încrederea în reprezentanții țării ce ar trebui să le apere interesele.

Conform datelor furnizate de Comisia Europeană, România a avut cea mai mare creștere economică în trimestrul al III-lea, raportat la toate țările din Uniunea Europeană. În loc să se mândrească cu acest lucru, atât Iohannis cât și unii reprezentanți ai PNL preferă să mânjească din nou cu noroi imaginea României pe plan extern.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

lol

Acum 4 ani

Fix asa scrie in comunicat? "...al studentei de la Moscova?" Nu pot sa cred ca studiile superioare sunt motiv de deradere la ei...dar nici nu ma mir cand marii lor juristi de partid au facultati din alea facute pe intuneric sau la Balti- Republica Moldova.
Raspunde

L

Acum 4 ani

Voi faceti de ras Romania, bolsvici ordinari ce sunteti. UE sa nu ne mai dea niciun ban , sa va mature strada. Jigodii ce sunteti...
Raspunde

marius

Acum 4 ani

Cati bani ati primit pentru publicarea acestei mizerii ? intreb pentru un prieten care doreste sa isi faca si el o fituica online gen TS .
Raspunde

Toma

Acum 4 ani

Nu pot sa cred ca europenii s-au solidarizat impotriva Romaniei!Nu este o campanie de denigrare;este adevarul gol-golut!Romania este condusa de un guvern format din indivizi incompetenti,analfabeti sau lingai nemernici!Toate povestile cu cresteri nemaivazute si salarii nemaiauzite sunt decontate din greu de oamenii de rand si de pensionari care platesc cu varf si indesat lenea de a merge la vot sau nesabuinta de a alege pe acesti nemernici.Sa fie clar:nimeni nu are nimic cu Romania ci cu acesti nenorociti care ne conduc!
Raspunde

Pierre Richard

Acum 4 ani

Pesedeilor ajungeti de rasu curcilor. Nici aia cu 3 clase nu va mai cred gogosile ma.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus