Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

SC Apă Canal SA Sibiu a obținut un contract de finanțare până în 2020

SC Apă Canal SA Sibiu a obținut un contract de finanțare până în 2020

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a semnat cu SC Apă Canal SA Sibiu contractul de finanţare pentru ”Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu - Brașov, în perioada 2014-2020”.

Operatorul Regional, SC Apă Canal SA Sibiu, în calitate de Beneficiar a obţinut finanţare în cadrul Programului Operaţional Infrastructura Mare ( POIM ). În data de 16.08.2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a semnat, alături de SC Apă Canal SA Sibiu, contractul „Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu – Brașov, în perioada 2014-2020”, cod SMIS 2014 – 106707, proiect cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune.

Contractul are o valoare totală de 10.045.464,80 lei, din care 8.398.943,00 lei valoare totală eligibila, compusă din 85% fonduri alocate de Uniunea Europeană, 14% fonduri de la Bugetul de stat şi 1% contribuţia beneficiarului ( autorităţilor locale ). Durata acestui contract este de 70 de luni.

Conform contractului de servicii pentru care s-a obținut finanţarea, încheiat în data de 21.03.2016, Romair Consulting SRL în calitate de prestator are ca principal obiectiv elaborarea documentaţiilor necesare pentru accesarea fondurilor europene în vederea finanțării Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu și Brașov, în perioada 2014-2020.

În noua etapă de investiţii, POIM 2014 – 2020, SC Apă Canal SA Sibiu va continua procesul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare, pentru a asigura accesul la servicii de alimentare cu apă şi de canalizare, conforme cu normele europene privind calitatea acestor servicii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

...

Acum 6 ani

comtram, terra buiding, dpc, etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus