Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Teatrul revine pe scena de la TNRS

Teatrul revine pe scena de la TNRS

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă în această lună, pe lângă spectacolele programate din repertoriul curent, două noi producții: „Omul cel bun din Sîciuan”, în regia Ancăi Bradu la Secția Română și „Woyzeck”, în regia lui Alexa Visarion, la Secția Germană. 

Programul acestei toamne debutează la Fabrica de Cultură cu două reprezentații „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, programate pe 1 și 2 septembrie, de la orele 19:00. Alte două reprezentații sunt programate la finalul lunii, în 29 și 30.

Sâmbătă, 9 septembrie, „Omul cel bun din Sîciuan” urcă în avanpremieră pe scena TNRS, de la ora 19:00, iar duminică, 10 septembrie, are loc premiera. Spectacolul este regizat de Anca Bradu. îi are în distribuție pe actorii Diana Fufezan, Adrian Neacșu, Cătălin Pătru, Oana Marin, Florin Coșuleț, Codruța Vasiu, Iustinian Turcu, Ștefan Tunsoiu, Ali Deac, Vladimir Petre, Gabriela Pîrlițeanu și Vlad Robaș. Conceptul scenografic îi aparține lui Mihai Păcurar, iar decorul și costumele poartă semnătura lui Alin Gavrilă. Coregrafia este realizată de Adriana Bârză pe muzica lui Ovidiu Iloc.

Miercuri, 20 septembrie, are loc premiera spectacolului „Woyzeck”, de Georg Büchner, în regia lui Alexa Visarion. Spectacolul este o producție a Secției Germane a teatrului sibian și este prezentat cu traducere în limba română. În distribuție se regăsesc actori ai TNRS, atât de la Secția Română, cât și de la Secția Germană, dar și studenți la actorie din cadrul Departamentului de Artă Teatrală al ULBS.

În locul reprezentației de vineri, 22 septembrie, a spectacolului „Antisocial”, a fost programat „Noah și Floarea de turn”, în regia lui Viorel Rață. Spectatorii care au achiziționat deja bilete pentru „Antisocial” le pot utiliza la reprezentația programată în aceeași dată sau își pot recupera banii de la Agenția teatrală în cazul în care acestea au fost cumpărate de acolo. Dacă biletele au fost achiziționate online, returnarea banilor se face prin trimiterea unui e-mail pe adresa contact@eventim.ro, prin care să se solicite acest lucru.

Agenția teatrală, de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, funcționează din această lună după următorul program: marţi - sâmbătă 11 - 18, duminică 10 - 14, luni - închis.

Pe lângă noile producții, programul lunii septembrie este completat de spectacole din repertoriu, precum „Rug”, „Damen Vals”, „Sunt o babă comunistă”, „Mărie, Mărie! (Tribut Mariei Tănase)” sau „Die Firma Dankt/Cu mulțumirile firmei”.

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face pe baza biletelor puse în vânzare atât la Agenţia Teatrală cât şi online, prin eventim.ro. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa și de la intrarea în sala de spectacol, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul unui bilet întreg variază între 20 și 40 lei, iar pentru cele achiziţionate online se adaugă un comision de 10%.  Informații complete despre spectacolele naționalului sibian găsiți pe www.tnrs.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus