Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Turcan, aleasă lider de grup la Camera Deputaților

Turcan, aleasă lider de grup la Camera Deputaților

Raluca Turcan a fost aleasă vineri liderul grupului deputaților PNL, iar Iulian Dumitrescu - lider de grup al senatorilor liberali, informează Agerpres. Turcan a fost aleasă lider al deputaților PNL în ședința de grup, cu unanimitate de voturi. La Senat, împotriva lui Iulian Dumitrescu a candidat Alina Gorghiu, care a pierdut șefia grupului la o diferență de un vot. "La fiecare început de sesiune se fac alegeri la grup. E greu să candidezi împotriva șefului de partid sau a dorinței șefului de partid. (...) Îmi aduc aminte și îi spuneam lui Ludovic (Orban — n.r.) zilele trecute că atunci când eram eu președintele partidului l-a contracandidat pe Eugen Nicolăescu, care a câștigat la un vot, și Ludovic a pierdut la un vot. Le spuneam colegilor că am pierdut astăzi la un vot, strâns, dar poate se rescrie istoria și ajung viitorul președinte al PNL. O glumă simpatică, am relaxat atmosfera", a declarat Gorghiu, după ședința grupului senatorial al PNL.

Liberalii au decis vineri și câteva schimbări pentru funcțiile din Birourile permanente ale celor două Camere. Astfel, în conducerea Camerei Deputaților pentru funcția de vicepreședinte liberalii îl propun pe Cristian Buican, iar pentru cea de secretar pe Ben-Oni Ardelean. Aceștia îi înlocuiesc pe Cătălin Predoiu și pe Mugurel Cozmanciuc, care au deținut funcțiile în Biroul permanent în sesiunea anterioară.

În Biroul permanent al Senatului PNL îl propune pe Cornel Popa pentru funcția de vicepreședinte, pe Ion Popa — chestor și pe Marcel Vela — secretar. Cornel Popa o înlocuiește pe Iuliana Scântei, iar Ion Popa pe Alexandru Pereș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

ponimai paruski tante raliuka kgbista TURCan? kill bill,DISTRUGATOARE DE SPITALE,pensii si salarii p vremea emea lui boc,nuti,eba PDL apropo! Stii citi ani ai CA la un interviu confundau 28 cu 34 sau imulteau 2cu 2 egal PDL afaara din sibiu ,blonda pdlista
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah copchii,are "politica" PNL-ista v'un dram de luojica? Cum sa pui shef de grup parlamentar o Kuka "decat" ca-i blonda?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus