Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Traficul de pe Valea Oltului, în atenția lui Tudose și Dragnea

Traficul de pe Valea Oltului, în atenția lui Tudose și Dragnea

Premierul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că ar trebui găsită o soluție pentru tronsoanele din zonele Valea Oltului și Valea Prahovei, afirmând că a avut o discuție cu liderul PSD Liviu Dragnea și conducerea partidului.

Întrebat cum vede situația autostrăzilor din România, având în vedere că la anul este Centenarul, acesta a spus:

"Eu înțeleg că la anul este Centenarul, dar nu o să putem să rezolvăm în șase luni cei 27 de ani de bâlbe și de momente în care, știu eu, conducerea de atunci a stabilit că nu avem nevoie de autostrăzi, unii au stabilit că nu avem nevoie de industrie în timp, știți. În schimb, suntem foarte determinați să rupem pisica, pe românește. Cel puțin două tronsoane au devenit cumva un pariu național sau o marotă națională: Valea Oltului și Valea Prahovei. Ar trebui să ne ocupăm foarte serios de el și am avut o discuție cu domnul președinte Liviu Dragnea, cu conducerea partidului și trebuie să găsim o soluție să le putem face", a spus Mihai Tudose la Antena 3, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah Mihaitza, hai sa vorghim sa nu tăcem!....
Raspunde

kokos

Acum 6 ani

Din cei 27 de ani de "balbe" partidul vostru a fost 20 de ani la putere , hotilor!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Valjan

Acum 6 ani

Esti prost. Mai socoteste o data prostovane sa vezi ca atat hotii astia de la PSD cat si jegurile PNL-iste, PD-liste, Taraniste au fost la putere in mod egal. Daca nu intelegi nimic, stai jos PROSTULE! Toti au furat impreuna, nu doar uni!
Raspunde

sofer

Acum 6 ani

bah pesedistilor va spun eu: uniunea europeana ne da bani pentru autostrada Valea Oltului, dar nu puteti sai luati ca nu puteti fura, dar pentru Valea Prahovei o facem din bani nostri ca puteti fura si o faceti de 4 ori mai scumpa de pretul ei adevarat. deci avem de ales intre 2 variante una valea oltului pentru dezvoltarea tari, dezvoltarea industriei (mai ales dacia, locuri de munca), pentru turisti (turisiti europeni catre marea neagra) si multe alte avantaje sau pentru valea prahovei doar pentru turism din bucuresti catre brasov si atat. daca psd face autostrada valea oltului ii voi vota cat voi trai, dar putine sanse hahahahahahahahahah, daca ciolos era ales inca 4 ani o termina in 2 ani !!!!
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Incep sa inteleg, Tudose vrea sa ajunga mai repede la palinca aia faimoasa de Bihor, iar Dracnea sa o sterpeleasca mai rapid afara. De asta autostrada !
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

de acum 20 ani trebui facuta pitesti sibiu oricum ii zice autostrada sau sosea rapida sau ceva.. asa stam si povestim daca se aducea famila huanbong din china o faceau aia cu lopata intrun an jigodii de politicieni sprijiniti DEZINTERESAT de com europeana
Raspunde

NIMIC NOU

Acum 6 ani

hotii astia cind nu mai au de unde fura,o dau cu sosele ,cu studii,cu fonduri de la minister,guvern...de unde ies sosele simple ,de 4-6 ori mai scumpe decitt in Elvetia,tot sa furati...imputitilor, da va vine rindul ....sper !!!
Raspunde

Sandu Bellu

Acum 6 ani

Il mai tineti minte pe Sova, priceput ministru rosu : "Va garantez ca in 2014" veti circula numai or autostrada de la Sibiu la Munchen"? Macar aia s-o gate, si Senes-Turda, sa conecteze si Clujul, in rest sa stea acolo in sud, cu practicile lor fanariote, ca pentru Grecia si Turcia exista avion.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus