Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
8°C

110 noi coșuri de gunoi. Pe străzile din Șelimbăr

110 noi coșuri de gunoi. Pe străzile din Șelimbăr

Zilele trecute Primăria Șelimbăr a încheiat montarea a 110 de coșuri de gunoi pe străzile din localitate, în urma unei investiții de 125.856,43 lei + TVA.

”Era nevoie de această investiție pentru a avea o localitate curată. Alături de consilierii locali, ne-am dorit niște coșuri de gunoi elegante, însă și rezistente, care să facă față în timp. Am optat pentru combinația dintre piatră și metal și credem că am făcut alegerea corectă, pentru că am văzut ce se întâmplă în alte localități. Coșurile de gunoi din plastic sunt vandalizate: sparte și arse și atunci ne-am gândit la soluția puțin mai scumpă, însă mai rezistentă în timp”, spune primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.
Odată cu intrarea în funcțiune a corpului de polițiști locali din Șelimbăr, aceștia vor avea printre îndatoriri și apărarea bunurilor comunității, urmând ca persoanele care vandalizează mobilierul urban al localității să fie amendate.

gunoi selimbar

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

K.Samuel

Acum 5 ani

Foarte faine, nu ca tiganiile din Sibiu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus